Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

De verkoopwagens van InnovaN Trailers

De drive van InnovaN Trailers is uw verkoopwagen. Uw verkoopwagen die een perfecte uitstraling moet hebben zodat uw wagen een echte eyecatcher is. Met maatwerk of standaard verkoopwagens, met het verhuren van verkoopwagens en met hun service & onderhoud zetten zij zich in om u te helpen mooie resultaten te halen op de markt of bij een evenement.

Wilt u een maatwerk verkoopwagen?

Een verkoopwagen laten bouwen is een grote investering en niet iets wat u dagelijks doet. Met hun ruime kennis en markt ervaring zorgt InnovaN Trailers ervoor dat u een gedegen en passend advies krijgt. Door een gedetailleerde 3D tekening heeft u vooraf een goede impressie hoe uw nieuwe verkoopwagen eruit komt te zien. Waarna het enthousiaste en gecertificeerde team klaar staat om uw verkoopwagen geheel naar uw wens te produceren. Dit alles met doel dat u een verkoopwagen krijgt die uw bedrijf naar een hoger plan tilt en uw omzet een boost geeft.

Of liever een standaard verkoopwagen?

Heeft u liever een standaard verkoopwagen? Ook dan bent u bij InnovaN Trailers op het juiste adres. Waarbij u uiteraard kunt rekenen op hun goede begeleiding en professioneel advies. De standaard verkoopwagens zijn voorzien van doordachte oplossingen en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast zorgen de vele mogelijkheden en opties voor een uniek eindresultaat.

Het huren van een verkoopwagen

Mocht u tijdelijk een verkoopwagen nodig hebben dan kunt u deze bij InnovaN Trailers huren. Met het ruime assortiment aan moderne en eigentijdse verkoopwagens is er volop keuze in wagens voor zowel langere als kortere periodes.

Het onderhoud van uw verkoopwagen

Alles wat gebruikt wordt heeft onderhoud nodig. Uw verkoopwagen is daarop natuurlijk geen uitzondering. Regelmatig onderhoud aan uw verkoopwagen verlengt de levensduur ervan en verhoogt de veiligheid. Met het onderhoudsprogramma van InnovaN Trailers is het onderhoud van uw wagen in goede handen.

Exclusief door innovatief te zijn

Bij InnovaN Trailers streven ze ernaar om innovatief te zijn. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, verbeterde technieken en grensverleggende oplossingen. Door deze innovaties hebben hun verkoopwagens een exclusiviteit wat uw verkoopwagen uniek maakt en in positieve zin laat opvallen.

Gerelateerde artikelen

Tips voor een goede voorbereiding voor een klus

Veilig thuis blijven wonen

Rijschool Leidschendam