Douglas hout is ideaal voor constructies in uw tuin

Het sterke hout van de douglasspar wordt door Tuinhout Compleet geïmporteerd van de beste kwekerijen in Europa. Het hout wordt enkel ingekocht bij PEFC gecertificeerde zagerijen. Duurzaamheid is een natuurlijke eigenschap van douglas hout. Hierdoor is het ideaal voor constructies in uw tuin. Vaak wordt het hout gebruikt voor bijvoorbeeld veranda’s, overkappingen, paardenstallen, kapschuren, gevelbekleding, en schuttingen. Het hout is goed bestand tegen regen en andere weersinvloeden. Het blijft altijd sterk en stabiel. Ook is douglas hout niet onderhevig aan houtrot. Verder is dit hout zeer veelzijdig. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er palen, planken, balken, ramen, deuren en ook biedt Tuinhout Compleet materiaal voor een nette afwerking, zoals regels en ribben.

Al het hout wordt snel geleverd

Behalve douglas hout heeft Tuinhout Compleet ook eikenhout in het assortiment. Zo is er altijd een houtsoort die mooi  staat in uw tuin. Het grote voordeel van bestellen van hout bij deze specialist, is dat het hout zeer snel geleverd wordt. Ook is de kwaliteit gegarandeerd uitstekend. Met Tuinhout Compleet is het aanleggen van uw nieuwe tuin een eitje, want ook de bevestigingsmaterialen koopt u er bij deze leverancier eenvoudig bij. Met deze materialen schroeft u het hout vakkundig vast en met behulp van winkelhaken maakt u de verbinding extra stevig.

De houten elementen in uw tuin netjes afgewerkt

Wanneer u een mooie schutting of veranda van douglas hout in uw tuin bouwt, wilt u deze natuurlijk ook mooi afwerken. Dan ziet uw nieuwe tuin er helemaal schitterend uit. Daarom heeft Tuinhout Compleet verschillende soorten verf en lak in het assortiment, zodat u het hout in een mooie kleur kunt verven en het extra goed beschermt tegen diverse weersinvloeden. Ook voor een optimale verzorging van het hout heeft deze specialist alles in huis. Zo geniet u nog jarenlang van een schitterende tuin.

https://www.tuinhout-compleet.nl