Tuwallonie
Image default
Horeca

Een milieuvriendelijke variant van uw disposables kunt u online kopen bij deze specialist

Bent u op zoek naar een milieubewuste manier om de bestellingen van uw bezorgservice, catering of ander horecabedrijf te verpakken? Of bent u op zoek naar duurzame disposables voor uw evenement of festival? Dan is het wel zo prettig als dit zo betaalbaar mogelijk blijft. Bij De Disposable Shop kunt u disposables van onder andere palmblad, bamboe, suikerriet en karton eenvoudig en tegen een aantrekkelijke prijs online kopen. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden – van budget tot de wat luxere artikelen – vindt u het geschikte verpakkingsmateriaal gegarandeerd in de webshop van deze specialist!

Keuze uit duurzame koffiebekers, borden, bestek, tasjes en meer

Of u nu een milieuvriendelijk alternatief zoekt voor uw plastic koffiebekers, uw take-away bestellingen voortaan duurzaam wilt verpakken of tafelaankleding zoekt; bij De Disposable Shop kunt u alle disposables die u nodig heeft online kopen. Bij deze disposables wordt gebruik gemaakt van materialen die geen schade toebrengen aan het milieu of van restproduct dat overblijft na de productie van bijvoorbeeld suiker. Ook wordt er tijdens de productie minder koolstof uitgestoten dan bij plastic verpakkingen. Alle materialen in deze webshop zorgen ervoor dat uw warme of koude drankjes en gerechten goed verpakt kunnen worden en op temperatuur blijven. Bovendien hebben deze geen invloed op de smaak van uw producten. De disposables zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar, waardoor u ieder gewenst product eenvoudig aanbiedt aan uw klanten of gasten!

Bezoek de website van deze specialist

Wilt u meteen op de hoogte zijn of het product waar u naar op zoek bent op voorraad is? Bekijk dan het grote aanbod op de website van deze specialist. U kunt de gewenste disposables dan direct online kopen. Wanneer u het product voor uw horecabedrijf niet tussen het aanbod vindt, denken de medewerkers graag telefonisch met u mee over de mogelijkheden. Neem in dit geval contact met hen op via de contactgegevens op de website.