Een onvergetelijke dag bij deze speeltuin in Brabant

Wil je de kinderen eens goed verrassen komend weekend? Maar valt het weer niet te voorspellen? Bij zowel goed als slecht weer, is een dagje naar een speeltuin in Brabant een goed idee! Hier kunnen de kinderen volop spelen, ook als het regent. Billybird Park Hemelrijk heeft een grote buiten- en binnenspeeltuin. De buitenspeeltuin is uniek, door de grote recreatieplas en mooi strand is het hier genieten met mooi weer. Maar ook binnen is er volop vermaak. De kinderen leven zich uit in de uitdagende klimtoestellen, de ballenfabriek en het spannende Zeeroversland. Volop plezier gegarandeerd in deze speeltuin in Brabant!

Speeltuin in Brabant is de perfecte plek voor een kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan wil je hem of haar waarschijnlijk verrassen met een onvergetelijk kinderfeestje. En wat is nu leuker dan de verjaardag vieren in een grote speeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel is het voor alle kinderen genieten. Zowel met goed als slecht weer is er voldoende te beleven. Met mooi weer vermaken de kinderen zich uitstekend in de grote recreatieplas met strand en met slecht weer leven ze zich uit in de binnenspeeltuin. Maak het kinderfeestje helemaal compleet door af te sluiten met lekkere frietjes of heerlijke broodjes. Gegarandeerd een geslaagd kinderfeestje.

Geniet van leuke en spannende attracties in de speeltuin in Brabant

Een speeltuin in Brabant die beschikt over allerlei leuke en avontuurlijke attracties? Dat is Billybird Park in Volkel. Wanneer het mooi weer is, is het volop genieten in de buitenspeeltuin, waar je een klimberg, een achtbaan, een kinderkermis en nog veel meer vindt. Is het weer wat minder? Geen zorgen, de binnenspeeltuin biedt volop vermaak. Denk bijvoorbeeld aan een theater, de ballenfabriek, Zeeroversland en vele andere attracties. Na al dat spelen, zullen zowel de ouders als de kinderen wel honger hebben gekregen. Sluit daarom de leuke dag af met een lekker frietje of een heerlijke barbecue in het park.