Tuwallonie
Image default
Verbouwen

Laat je schrijnwerk over aan dit bedrijf in Antwerpen

Heb je wel wat schrijnwerk op de planning staan voor een woning in de buurt van Antwerpen? Dan zit je goed bij bedrijf Keukenkasten.be! Dit bedrijf in Arendonk heeft interieurinrichting en schrijnwerkerij als specialiteit. Denk bijvoorbeeld aan een gloednieuwe keuken, een mooie tv-kast of kast voor al je kleding en schoenen bijvoorbeeld. Kortom, keukens en kasten liggen in de juiste handen, hoe groot of hoe klein de klus ook is. Bovendien geniet je tijdens de schrijnwerken in Antwerpen van een persoonlijke aanpak en meest klantvriendelijke prijs!

Ontdek het takenpakket van deze specialist in het vak

Iedereen kan beroep doen op Gust Lemmens van Keukenkasten.be voor schrijnwerk in Antwerpen en omgeving. In het atelier in Arendonk worden kasten op maat gemaakt die perfect passen in je interieur-of keukeninrichting. Aan de hand van professionele machines, een gedetailleerde aanpak en natuurlijk passie voor het vak worden de schrijnwerken en dergelijke tot in de puntjes uitgevoerd. Het resultaat? Jaarlijks heel wat tevreden klanten die hun weg terugvinden naar deze specialist in schrijnwerk in Antwerpen. Er worden geen standaard afmetingen, kleuren of vormen gebruikt. Elk stuk wordt op maat gemaakt.

Vraag gerust naar meer informatie over het maatwerk

Van een eerste verkennend gesprek tot de plaatsing van de kasten zelf, bij dit bedrijf heb je slechts één centraal aanspreekpunt. Het staat vast: voor schrijnwerken in de provincie Antwerpen zit je goed bij Keukenkasten.be. Neem een kijkje op de website om een eerste idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is. Neem contact op via telefoon of via e-mail om meteen een afspraak bij je thuis in te plannen. Professional in het vak Gust Lemmens komt zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en een eerste voorstel. Wedden dat je nog jarenlang geniet van je schrijnwerk op maat in je woning te Antwerpen?