Op een vakantiepark in Frankrijk is van alles te beleven

Iedereen beleeft een leuke tijd op een vakantiepark in Frankrijk. Dat komt doordat er op deze camping van alles te doen is. Niemand hoeft zich er te vervelen. Kinderen, volwassenen, actieve vakantiegangers en de levensgenieters ondernemen verschillende activiteiten op Camping Domaine Loisirs de l’Ubaye, hèt vakantiepark in Frankrijk. Zo kunnen de actievelingen gaan tennissen, basketballen, volleyballen, hardlopen of een potje tafeltennis spelen. Kinderen vinden hun weg in de kinderspeeltuin en nemen deel aan de spelmiddagen en ontdekkingstochtjes. Houdt u wel van een beetje actie? Wat dacht u van raften, mountainbiken of paardrijden? Natuurlijk kunt u ook altijd plaatsnemen aan het verwarmde buitenzwembad. Oftewel, in het vakantiepark in Frankrijk verveelt niemand zich.

De facilitaire diensten van het vakantiepark in Frankrijk

Natuurlijk wilt u het tijdens uw vakantie zo aangenaam en comfortabel mogelijk hebben. Daarom wordt er bij vakantiepark Domaine Loisirs de l’Ubaye in Frankrijk aan alles gedacht. Zo bevinden zich in het vakantiepark in Frankrijk drie sanitairblokken die allen modern ingericht zijn. Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen.

Een vakantiepark in de Alpen van Frankrijk

Kent u Camping Domaine Loisirs? Deze camping is gelegen op 1055 meter boven de zeespiegel. Midden in het dal van Vallei Ubaye. Op deze plek komt u echt tot rust. Dé plek waar u echt tot rust komt. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren.