Tuwallonie
Image default
Woningen

Uw huis verkopen zonder makelaar? Het kan!

Wanneer u eraan denkt om uw huis te verkopen, heeft u zich waarschijnlijk al afgevraagd of u dat nu het best met of zonder makelaar doet. Die keuze maakt u uiteraard volledig zelf, maar wees u zich ervan bewust dat het niet altijd de voordeligste optie is om te werken met een immobiliënbureau. De verkopers vragen vaak hoge commissies en uurlonen, waardoor u heel wat geld misloopt. En dat hoeft helemaal niet. Smart Houses uit Waregem kan voor u mogelijks de oplossing betekenen. Deze firma helpt particulieren bij het verkopen van hun eigendom, en dit zonder makelaar! Ze staan u bij gedurende het verkoopproces met praktische tips en hulpmiddelen, en helpen u geld én tijd uit te sparen.

Extra hulp zonder extra commissiekosten

Een huis verkopen zonder makelaar kan een hele klus lijken en ook effectief zijn. U krijgt om de haverklap telefoontjes met vragen. Mensen willen het huis op ieder moment van de dag komen bekijken. De deurbel gaat verschillende keren per dag, en op de koop toe verliest u het overzicht over geschikte en minder geschikte kandidaten. Verlos uzelf van deze onnodige stress en die een beroep op de experts van Smart Houses uit Waregem. Bij hen betaalt u louter hun werkuren, en geen commissie, zoals dat bij een makelaar wel het geval is. Ze helpen u de woning op de markt te plaatsen en bekijken samen met u in welk prijssegment deze hoort. Daarnaast zorgen ze voor professioneel advertentiemateriaal. Dankzij een immobord aan de gevel van uw woning, krijgt het de nodige aandacht van voorbijgangers. Veel kopers gaan op zoek naar een woning in dezelfde gemeente of stad, waardoor een immobord precies de juiste doelgroep bereikt.

Ontdek alle mogelijkheden

Om nog meer zichtbaarheid te geven aan het feit dat uw woning te koop staat, zorgt Smart Houses ook voor een praktische brochure. Hier wordt uw woning uitgebreid in tentoongesteld en kunnen er eventueel zelfs 3d-visualisaties worden voorzien. Zo krijgt de potentiële een goed overzicht van de mogelijkheden. Lijkt deze dienst u wel interessant? Neem dan vrijblijvend contact op met de zaakvoerders van bovengenoemd bedrijf en ontdek de verschillende mogelijkheden.

https://smarthouses.be/