Tuwallonie
Image default
Aanbiedingen

Bij deze groothandel in tuinzaden vindt u alles voor uw tuinbedekking

Global Green Seeds is een Belgische groothandel gespecialiseerd in tuinzaden. U vindt bij hen een ruim aanbod aan diverse gras-, kruiden- en bloemenmengsels van hoge kwaliteit. Al hun zaden worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. De zaden worden geïmporteerd uit verschillende landen. Deze import gebeurt volledig in eigen beheer. Hierdoor heeft het bedrijf een volledige controle over de staat en zuiverheid van de oogst. Net omdat ze importeren uit diverse landen, kunnen ze u als consument een bijzonder gevarieerd aanbod voorleggen, waarin ieder zijn gading vindt.

Ruime keuze aan kwaliteitszaden

De activiteiten van Global Greens Seeds spelen zich voornamelijk online af. Dit maakt dat klanten van gelijk welke plek zaden kunnen bestellen en deze kunnen laten leveren bij hen thuis. Bij de groothandel in tuinzaden kunnen zowel particuliere als professionele klanten terecht om zuivere zaden te kopen. De zaden kunnen zowel in grote als in kleinere hoeveelheden aangekocht worden. De voorraad wordt continue aangevuld, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Als specialist in zaden, bent u bij Global Green Seeds op de juiste plaats voor het verkrijgen van zaaiadvies. Ze bekijken samen met u voor welke type grond u zaden zoekt, en houden bij het adviseren rekening met uw wensen en voorkeuren. De medewerkers van deze groothandel in tuinzaden komen dagelijks in contact met het ruime aanbod aan producten en zijn dan ook de uitgelezen partij om u wegwijs te maken in het aanbod.

Wees er zeker van dat u de goede grassoort kiest

Het lijkt misschien een heel eentonige plantensoort, maar gras is veel gevarieerder dan u op het eerste gezicht zou denken. Bij deze groothandel in tuinzaden vindt u tientallen grassoorten, elk met hun eigen functies, voordelen en uitstraling. Wanneer het gras moet dienen als ondergrond van een privétuin, wordt er meestal gekozen voor een standaard gazonmengsel. Voor sporten zoals tennis en voetbal, kiest u best voor een mix die bestand is tegen de vele betreding. Moet het gras dienen als voeder voor dieren, dan moet u weer naar een andere mix grijpen. Maak het uzelf gemakkelijk en vraag vrijblijvend advies bij de professionals van Global Green Seeds.