Tuwallonie
Image default
Woning en Tuin

Bij deze tegelhandel vind je een vloer voor iedere ruimte

Het is vaak een van de moeilijkste beslissingen wanneer je een huis bouwt of verbouwt: welke vloeren kies je? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, wat het vaak des te moeilijker maakt om uit dat enorme aanbod een keuze te maken. Gelukkig bestaan er ervaringsdeskundigen die je op weg kunnen helpen met advies op maat. Dat vind je bijvoorbeeld bij specialist in het vak Tegeloutlet. Deze tegelhandel vind je in maar liefst vijf vestigingen, verspreid over Vlaanderen. Daardoor is er steeds één in je buurt. Zoals hun naam al verklapt, vind je hier tegels aan outletprijzen, zonder in te boeten aan een uitstekende kwaliteit.

Van de living tot het kleinste kamertje

Tegeloutlet biedt tegels aan voor werkelijk alle ruimtes, van het toilet tot de balzaal van uw evenementencomplex. Naast tegels voor binnenshuis, verkopen ze ook terrastegels aan een voordelige prijs, net zoals muurtegels. Deze laatste kunnen op iedere plaats in huis ingezet worden, en doen het goed in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Je maakt ze makkelijk schoon met een sponsje en wat alles- of tegelreiniger. Dit maakt ze uitermate geschikt om ook te gebruiken als spatbord aan het fornuis. Tegels geven je keuken meteen een luxueuze uitstraling. Ze gaan ontelbare jaren mee en krijgen alleen maar meer charme bij het ouder worden.

Til uw woning naar een hoger niveau met kwaliteitstegels van deze outlet

In deze tegelhandel vind je tegels in alle denkbare stijlen. Waan jezelf in een Marokkaanse hamam dankzij kleurrijke mozaïektegeltjes aan de muur, of ga terug in de tijd met retro vloertegels in de hal. Tegels zijn multifunctioneel en geven iedere ruimte een unieke look. Je kiest zelf voor welke sfeer je gaat. Keramische tegels passen in ieder interieur, of je nu houdt van een moderne en strakke look, een Scandinavische en lichte sfeer of een klassieke stijl. Ben je een fan van hout, maar ben je geen fan van het onderhoudswerk dat bij deze materiaalsoort komt kijken? Dan heeft deze tegelhandel dé oplossing voor jou. In hun assortiment vind je keramisch parket met houtlook. Zo combineer je het beste van twee werelden.