Tuwallonie
Image default
Cadeau

De puzzel oplossen – werken op de middelste rij

De puzzel oplossen – werken op de middelste rij

De afbeelding toont drie mogelijke randpatronen. Als je een van de methoden A, B of C kiest, moet je alle 4 de hoeken van de kubus verzamelen. Door rotatie-algoritmen uit het hoofd te leren en te oefenen, worden vaardigheden en beheersing van het samenstellen van puzzels verworven. Het heeft geen zin om formules te overwegen en je het proces voor te stellen, het is veel gemakkelijker om een ​​kubus te nemen en alle methoden in de praktijk te proberen.

De derde fase lijkt eenvoudig, maar het is slechts een uiterlijk. Om het op te lossen worden twee situaties van patronen beschreven en dienovereenkomstig worden twee rotatieformules opgesteld. Bij het toepassen ervan is het de moeite waard eraan te denken om de eerder behaalde resultaten te behouden. De meesters houden constant rekening met de laatste 3-4 spins om de kubus terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat in geval van een storing.

Om de puzzel op te lossen, moet je deze langs de coördinaatas draaien op zoek naar de benodigde elementen en ermee werken. Dergelijke bewegingen worden zelden in formules weergegeven, alleen in speciale gevallen. Het wordt aanbevolen om te beginnen met het samenstellen van de randvlakken van de elementen van de onderste rijen, na dergelijke rotaties zullen alle benodigde kubussen van de middelste naar de onderste rij naar beneden gaan

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be