De smartphone

De smartphone is een innovatie die een aantal jaren geleden tot zijn recht is gekomen. Deze telefoon is de opvolger van de oude bekende Nokia’s. Deze waren overigens niet kapot te krijgen. Met een smartphone kun heel veel dingen. Het is een groot verschil met de Nokia van vroeger. Vandaar dat het dus ook een compleet nieuw segment binnen de telefoons was.

Wat kun je er allemaal mee?

Een smartphone kun je voor een groot aantal doeleinden gebruiken. Het is wel belangrijk dat je deze dan ook goed beschermd. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van een gsm hoesje. Dit hoesje beschermd je telefoon dan tegen krassen en nog veel meer.

Sporten

Je kunt je smartphone gebruiken tijdens het sporten. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de stopwatch tijdens het hardlopen of tijdens de conditietraining. Het is echter nog beter om een App zoals bijvoorbeeld Strava te downloaden. Dit kan heel gemakkelijk via de Appstore zowel via Google Play als die van Apple. Strava is een App waarmee van alles bij kunt houden tijdens het sporten. Er dient wel al aan te worden gegeven dat de App is te gebruiken in een gratis en betaalde versie. Echter is de betaalde versie niet perse nodig om de App goed te kunnen gebruiken. Via de App kun je bij het hardlopen bijvoorbeeld bijhouden wat je gemiddelde snelheid in minuten en kilometers is. Daarnaast houdt hij natuurlijk je tijd en het aantal kilometers bij. Het fijne van Strava zijn de segmenten. Dit zijn bepaalde stukken weg of paden die worden gezien als een segment. Dit segment zorgt ervoor dat jij jouw tijd kunt vergelijken met jezelf en ook anderen. Je kunt namelijk via de App ook vrienden toevoegen.

Naast hardlopen kun nog vele sporten toevoegen zoals: skiën, schaatsen, rolschaatsen, zwemmen en nog veel meer.

Een andere sport om eruit te pakken is fietsen. Voor fietsen geldt grotendeels hetzelfde als bij het hardlopen. Echter is hier het aantal segmenten veel groter. Dit zorgt ervoor dat je meer plezier hebt tijdens het sporten en ook erna. Na jouw inspanning kun je dan gaan kijken wat je hebt gefietst per segment en dit vergelijken met je vrienden.

https://www.telefoonhoesje.nl/