Tuwallonie
Image default
Aanbiedingen

Een bokszak staand is een leuke trainingsaccessoire

Een bokszak staand is een leuke trainingsaccessoire

Als je de afgelopen jaren thuis hebt getraind, ben je misschien echt moe geworden van de trainingsroutines waartoe je je thuis hebt beperkt. Gelukkig hoeft u niet te investeren in een loopband of een duur fitnessabonnement om de boel op te schudden. Deze betaalbare trainingsaccessoires kunnen uw routine opschudden en uw trainingen zelfs leuk maken!

  • Een bokszak staand

Er zijn veel redenen om een bokstraining met een bokszak staand toe te voegen aan je trainingsroutine. Niet alleen is het een fantastische full-body workout, maar het verbetert ook het evenwicht en de hand-oog coördinatie. Het versterkt ook je core en geeft je een goede dosis cardio. Er zijn verschillende soorten van de bokszak staand die je thuis kunt gebruiken, maar de meest voorkomende is een hangende of zware zak. Je bevestigt hem aan het plafond, of sommige modellen worden geleverd met een standaard. 

Een andere trainingsaccessoires die je naast de bokszak staand kan gebruiken als bokszak is de Bulgaarse zak. Een Bulgaarse bokszak staand is een sikkelvormige, verzwaarde zak die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen. Hij werkt vergelijkbaar met een bokszak staand, maar de halve maanvorm maakt hem comfortabeler om over je schouders te gooien. Vergeleken met vrije gewichten kan een Bulgaarse zak een veiligere manier zijn om veel spieren in je lichaam te trainen.

Deze bokszak staand wordt geleverd in 13 verschillende maten met drie verschillende handgrepen voor elk om een verscheidenheid aan bewegingen mogelijk te maken. Het komt zelfs met een instructievideo, die je laat zien hoe je het over je schouders kunt dragen voor squats, zwaaien in plaats van een kettlebell, of gebruiken voor overhead presses.

  • Een gewogen hoelahoep

Een hoelahoep ken je waarschijnlijk nog uit je kindertijd. Als u de eigenaardigheid wilt herontdekken – en een geweldige training wilt krijgen – kijk dan eens naar een verzwaarde hoelahoep. Zoals je waarschijnlijk al aan de naam kon zien, zijn ze hetzelfde als een gewone hoepel, maar met gewichten toegevoegd om meer weerstand te bieden. Dit model is iets anders ontworpen, maar vereist nog steeds dezelfde heupbewegingen. Deze hoelahoep geeft je een intense cardiotraining die ook je core sculpteert. Het is ook low-impact en goed voor mensen met gewrichtspijn, of mensen die zoiets als HIIT-routines of hardlopen niet aankunnen. Naast de hoelahoep kan ook de gymnastiekringen worden gebruikt. 

  • Gymnastiekringen

Als je een fervent gymnastiekliefhebber bent tijdens de Olympische Spelen, is een set ringen misschien wel de perfecte aanvulling op je thuisgymnastiek. Deze kunnen binnen of buiten aan een stevige plafondbalk of boomtak worden bevestigd. Ze zijn gemakkelijk op te hangen en verstelbaar, zodat u de ideale hoogte kunt vinden.
Ze zijn gemaakt van kunststof met structuur om uitglijden te voorkomen en zijn duurzaam genoeg om alle weersomstandigheden te weerstaan. Met deze veelzijdige fitnessaccessoires kun je verschillende bewegingen voor het bovenlichaam uitvoeren, zoals pull- en push-ups, dips en rows. Je zou er zo verslaafd aan kunnen raken, dat je zelfs begint uit te kijken naar je training.

bokszak staand