Tuwallonie
Image default
Dieren

Een gediplomeerd en betrokken dierenpension in Oost-Vlaanderen

Dat is precies wat u kan verwachten wanneer u aanklopt bij Pension De Ark in Lochristi, nabij Gent. Het dierenhotel is actief sinds 1980 en beschikt daarom ruimschoots over de ervaring om uw hond of kat op te vangen. Sinds 2010 zijn Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert medeaandeelhouders geworden in de bvba. Het zijn ook zij die de dag van vandaag het bedrijf uitbaten.

Een verblijfplaats voor kat én hond

Pension De Ark focust zich specifiek op honden en katten. Het dierenpension in Oost-Vlaanderen is in der loop der jaren uitgebreid tot een gevestigde waarde wanneer het aankomt op kwalitatieve huisdierenopvang. De Ark bood oorspronkelijk enkel opvang voor honden aan, maar breidde vrij snel zijn aanbod uit om ook katten te voorzien van een aangenaam verblijf. Voor katten kan u kiezen uit drie soorten verblijven: een standaardverblijf voor maximum één kat, een groot verblijf voor maximaal twee katten of een luxe verblijf voor maximaal vier katten. Elk verblijf is voorzien van een binnenplaats en een eigen tuintje waar uw kat naar hartenlust kan vertoeven. De kattenopvang laat u toe om met een gerust hart op vakantie te vertrekken; u mag er zeker van zijn dat uw geliefde huisdier met de beste zorgen wordt omringd.

Verblijven voorzien van alle comfort

Naast katten zijn uiteraard ook uw honden van harte welkom in dit dierenpension in Oost-Vlaanderen. Op hen wacht een volledig uitgerust verblijf met binnenplaats en een eigen tuintje met kunstgras. De uitbaters kozen voor kunstgras zodat uw hond geen putten kan graven en zodat iedere hond elke keer opnieuw kan genieten van zijn eigen stukje schoon gras. Waar de katten in hun opvang gebruik kunnen maken van ligplankjes om lekker te dutten, kunnen de honden dit doen op hun houten verhoogjes. Heeft u 2 of meerdere honden? Ook dat is geen probleem. Tot vier honden van hetzelfde gezin kunnen samen in één verblijf logeren. Zo hoeven ze elkaar ook in de opvang niet te missen. Het dierenpension te Oost-Vlaanderen, gesitueerd in Lochristi, vormt de perfecte oplossing voor al wie op zoek is naar een kwalitatieve opvang voor zijn hond(en) of kat(ten). Bekijk hun aanbod en garandeer een uitstekend verblijf voor uw hartendief.