Tuwallonie
Image default
Onderwijs

Extra onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs

Geef je les aan groep 5 en merk je dat de kinderen moeite hebben met bijvoorbeeld rekenen? Of wil je graag extra lesmateriaal bestellen om de kinderen te helpen met leren? Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk biedt uitdagend onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs aan. Dankzij het lesmateriaal van deze uitgeverij leren de kinderen op speelse wijze meer over bepaalde onderwerpen. Je kunt bij deze uitgeverij materiaal over diverse onderwerpen bestellen, zodat je altijd een boek vindt dat goed van pas komt in jouw klas.

Een persoonlijk leertraject dankzij geschikt lesmateriaal

Elk kind is anders en leert op zijn of haar eigen tempo. Het ene kind is goed in taal en het andere blinkt uit in rekenen. Om deze reden heeft elk kind ook iets anders nodig, en dan met name wanneer het op leren aankomt. Wil je graag een persoonlijk leertraject samenstellen voor de kinderen op je school of in je klas, zodat zij sneller en leuker leren? Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk maakt dit mogelijk! Ze bieden namelijk lesmateriaal aan dat kinderen helpt om zelfstandig te werken wanneer zij dit willen. Het lesmateriaal motiveert en stimuleert kinderen om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld lezen of schrijven. Door onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs aan te bieden dat bij de leerbehoefte van het kind past, zal het kind sneller alle onderwerpen onder de knie hebben.

Ontdek het brede aanbod aan lesmateriaal online

Ben je benieuwd naar het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs in het assortiment van deze uitgeverij? Bekijk dan snel de boeken die zij online aanbieden. Je filtert eenvoudig per onderwerp of per klas en ontdekt zo welke boeken geschikt zijn voor de kinderen op je school of in je klas. Bestel vervolgens alles eenvoudig online en ga snel aan de slag met het ondersteunen van kinderen en help ze zo met leren!

https://www.kinheim.be/