Tuwallonie
Image default
Beauty en verzorging

Het productieproces van pruiken van de pruikenwinkel in Aalst

werken met het juiste materiaal, zowel bij synthetisch of echt haar. De kwaliteit is van uiterst belang om een prachtig eindresultaat te bekomen. Het haar gaat eerst door een hele reiniging om ervoor te zorgen dat het schoon is om te verwerken. Het is natuurlijk niet fijn om met vies haar aan de slag te gaan.

Stap voor stap naar een nieuwe pruik

Het gewassen haar wordt op een kapje genaaid, zodat u het over uw hoofd kan trekken. Deze stap is een tijdrovend proces dat de nodige precisie en focus vereist. Als dit niet goed gedaan wordt, zal uw haar er niet natuurlijk uitzien en niet goed vastzitten. Het kan dan ook enkele dagen tot wekend duren voor een pruik af is. Als deze stap klaar is, wordt de pruik opnieuw gewassen en verzorgd. Bij de pruikenwinkel in Alken doen ze er dan ook alles aan om elke pruik zo perfect mogelijk te maken. Hierna kan de pruik ook geknipt of in model gebracht worden om deze bij uw unieke uiterlijk te laten passen.

Ontdek het ruime aanbod van al hun pruiken

U kan dus wel stellen dat het productieproces van pruiken de nodige kennis vereist. Niet iedereen kan een pruik maken. U laat dit dus best door de vakmensen van Hairstudio Luc, de pruikenwinkel in Alken, maken. Zij beschikken over de nodige expertise en ervaring om pruiken van de hoogste kwaliteit te creëren voor uw hoofd. Als u op zoek bent naar een pruik van topkwaliteit bent u bij de pruikenwinkel in Alken aan het juiste adres. Voor meer informatie kan u een kijkje nemen op hun website www.hairstudioluc.be. Ga nu langs voor uw pruik en verander eens van look.