Tuwallonie
Image default
Aanbiedingen

Verwen uzelf met nieuwe K-design kleding

Bent u reeds bekend met de fantastische prints en pasvormen waarover de kleding van K-design beschikt? Het Belgische merk maakt furore in zowel ons land als in het buitenland. Hun kledingstukken zijn uniek en opvallend, zonder een doorn in het oog te zijn. De materialen die gebruikt worden zijn stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit en hebben een anti-transpirerende functie. Dit maakt K-design kleding ideaal voor zowel doorheen de dag als tijdens de avonduren. De kledij is in verschillende verkooppunten te vinden. Eén daarvan is de trendy damesboetiek My Wish in het Oost-Vlaamse Dendermonde.

Een prachtige shop voor iedere vrouw die houdt van betaalbare mode

My Wish is een droom voor vrouwen die houden van elegante, tijdloze en kwaliteitsvolle kledij. U vindt er naast K-design kleding ook stukken van diverse andere kledingmerken waaronder Vila, Guess, Les Cordes, Atmosfashion en Angels. De diversiteit aan merken zorgt ervoor dat ieder wel een stuk vindt dat perfect aansluit bij de persoonlijke stijl. De winkel is ruim en bijzonder aangenaam om in te vertoeven. De zaakvoerders zijn ervan overtuigd dat een klant pas echt tevreden is wanneer deze in een ongedwongen sfeer haar favoriete stukken kan uitkiezen en passen. Het personeel is gepassioneerd door mode en staat u graag bij met al uw vragen. Spreek ze gerust aan, ze voorzien u met veel plezier van persoonlijk advies. In de boetiek vindt u draagbare én betaalbare kledij. U kunt er zowel terecht voor basisstukken die u met alles kunt combineren en in het oog springende items die een ware eyecatcher op zich zijn.

Breng een bezoek aan de winkel of shop online

Woont u te ver van My Wish of geraakt u door omstandigheden niet in Dendermonde? Geen probleem! De kledingwinkel beschikt namelijk over een uitgebreide webshop, waar u naar hartenlust uw favoriete outfit kunt samenstellen. Via de online shop krijgt u tevens een goed zicht op de stijlen die u in de winkel kunt terugvinden. Ideaal dus om de collectie al eens te verkennen.

https://www.mywish.be/nl/