Tuwallonie
Image default
Aanbiedingen

Waarom de visie van uw bedrijf perfect past bij automatencatering

Minder dan tien procent van de Belgische bevolking haalt de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit. Via automatencatering wil het bedrijf Foods4U daar iets aan veranderen. Net als wij voorstander van gezonde voeding op de werkvloer? Gezonde broodjes, warme maaltijden, zomerse smoothies en frisse fruityoghurts behoren tot de opties in automatencatering. Handig wanneer uw werknemers zich geen zorgen moeten maken over wat ze gaan eten tijdens de lunchpauze of wanneer ze thuiskomen na een lange werkdag vol meetings en deadlines!

De vele voordelen van automatencatering

Foods4U maakt een gezonde levensstijl een stuk toegankelijker voor de werknemers van uw bedrijf. Genieten van seizoensgebonden groenten of fruit boordevol vitaminen gaat zoveel verder dan het gebruikelijke praatje aan de snoepautomaat. We sommen even de voordelen van automatencatering op:

  • Voor elke werknemer wat wils. Of je werknemers nu zin hebben in zoet of zout, het grote aanbod van Foods4U stilt elke honger.
  • De soepen van SoupSouks behoren tot de beste keuze in automatencatering. Deze soepen bevatten geen smaakversterkers of bewaarmiddelen. Enkel Belgische groenten van de beste kwaliteit horen thuis in het aanbod van Foods4U.
  • U kan uw werknemers helpen met het maken van bewuste keuzes. Fairtrade producten (gezonde snoeprepen, limonades en fruitsappen bijvoorbeeld) dragen bij tot het welzijn van de wereld en van uw bedrijf.
  • Automatencatering is handig in gebruik. Uw werknemers kunnen via een op vooraf geprogrammeerde chipkaart verschillende producten uit de automaat kiezen. De maaltijd of het sapje naar keuze wordt automatisch afgetrokken van het saldo op de kaart. Als bedrijf kiest u zelf hoeveel consumpties u wil aanbieden.
  • Niet enkel gezonde voeding maar ook kwaliteitsvolle en smaakvolle koffie behoort tot het vakgebied van Foods4U.
  • Op financieel vlak niets dan voordelen. Het installeren van automatencatering is fiscaal aftrekbaar voor alle bedrijven.

Zelf genieten van automatencatering?

Geef uw werknemers (en uzelf natuurlijk) de kans om te genieten van lekkere voeding in slechts enkele klikken. Foods4U heeft een handig contactformulier beschikbaar online zodat ze meteen aan de slag kunnen gaan met uw wensen. Aarzel niet om ook telefonisch of per mail contact op te nemen met de professionals achter het bedrijf. Klaar om de eerste stappen te zetten naar een gezonde levensstijl?