Tuwallonie
Image default
Sport

Boek een sessie bij deze kinesist voor sportblessures

Loopt u al een tijdje rond met een vervelende blessure? Vertrouw dan op de kinesist van Sportkinetics om uw sportblessures zo goed mogelijk te verhelpen en te voorkomen. Zowel sportievelingen als niet-sporters zijn meer dan welkom bij dit performance centrum in Mechelen. Zij kiezen ervoor om met u samen te revalideren op een actieve manier om uw lichamelijke klachten te verhelpen en te voorkomen in de toekomst. Ook zonder doktersvoorschrift bent u bij welkom bij deze kinesisten om uw sportblessures te behandelen. 

Geniet van een optimale revalidatie op maat

De gedreven kinesist van het sportcentrum Sportkinetics combineert ervaring, de wetenschap van het menselijk lichaam en hoogstaande technologie om een optimale revalidatie te garanderen. Niemand is hetzelfde, toch? Daarom wordt er gekozen voor een persoonlijke aanpak op maat van uw lichaam. Na een individuele screening wordt de precieze oorzaak van uw pijnklachten in kaart gebracht. Een 3D-bewegingsanalyse legt gewrichtshoeken, versnellingen en dergelijke bloot om verdere sportspecifieke testen uit te voeren. Elk detail wordt nauwkeurig opgevolgd en vergeleken met de vorige cijfers in de database. Enkel zo kunt u uw sportieve prestaties verbeteren en ingewikkeld herval op lange termijn efficiënt vermijden.

Informeer naar de toegepaste technologie van de revalidatie

Ook voor persoonlijk voedingsadvies op maat van uw sportieve doelen of gewicht, screenings, fittings van een fiets en workshops kunt u bij hen terecht. Heeft u nog vragen over de visie en de aanpak van een kinesist, gespecialiseerd in complexe sportblessures? Neem dan vandaag nog contact op met een van de medewerkers in het performance centrum in Mechelen. Maak een afspraak via de website van het bedrijf, stuur ze een e-mail of contacteer ze eenvoudigweg via telefoon wanneer het u past. Zij staan klaar voor u met een persoonlijk revalidatieplan of prestatieverbetering, zodat u zo snel mogelijk opnieuw pijnvrij van het leven kunt genieten.  

https://www.sportkinetics.be/