Tuwallonie
Image default
Sport

Duurzame sportartikelen vind je in deze online sportwebshop

Ben je een regelmatige sporter, maar laten je sportartikelen te wensen over? Dan is het dringend tijd om nieuw, duurzaam gerief aan te kopen en liefst vandaag nog. Het assortiment van Foncé is zo uitgebreid dat je vast wel vindt wat je zoekt. Het aanbod in de fysieke winkel in Aalst is zelfs nog groter. Bestel vandaag nog je nieuwe sportgerief bij de online sportwebshop van Foncé.

Laat je bijstaan door de medewerkers van deze online sportwebshop

Of je nu liefst in de fysieke winkel langsgaat of via een online sportwebshop wilt bestellen, bij Foncé vind je alles om te kunnen sporten. Denk hierbij maar aan:

–          Basketbal

–          Voetbal

–          Rugby

–          Boksen

–          Tennis

–          Atletiek

Daarnaast verdelen zij grote en minder grote merken. Enkele voorbeelden zijn:

–          Adidas

–          Reebok

–          Nike

–          Asics

–          New Balance

Ook wanneer je in sportverband sport en graag nieuwe outfits laat bedrukken voor je sportteam, staan deze medewerkers voor je klaar. Ze stellen overigens nog een heel speciale dienst aan u voor: de loopanalyse. Daarbij wordt gekeken naar je manier van lopen, je oude schoenen en het slijtagepatroon ervan en wordt er een schoen speciaal op jouw maat aangeboden. Zo voorkom jij eventuele blessures en schade aan je spieren of gewrichten in de toekomst.

Geef eens een cadeaubon als geschenk

Staat er een verjaardag of andere speciale gelegenheid van een dierbaar en sportief persoon op de planning en ben je nog op zoek naar een origineel en leuk cadeau? Dan vind je vast wel het perfecte geschenk in de online sportwebshop of fysieke winkel van deze experten. Heb je geen inspiratie? Geen probleem, je kunt gerust ook een cadeaubon met een waarde naar keuze voorzien. Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen voor een loopanalyse? Contacteer dan de gepassioneerde en sportieve medewerkers via de contactgegevens op de website.