Tuwallonie
Image default
Sport

Ga voor een stijlvol resultaat met dressuurletters

U maakt een springpiste helemaal af door er mooie dressuurletters in te zetten. Deze letters kunt u onder andere kopen bij Heritage Products. Gaat het om een eenmalig evenement? Dan is het ook een optie om de dressuurletters te huren. U heeft daarbij keuze uit dressuurletters in verschillende uitstralingen. Zo zorgt u keer op keer weer voor een stijlvol resultaat.

Kies uit verschillende sets bij het bestellen van dressuurletters

Wist u dat dressuurletters verkrijgbaar zijn in verschillende sets? Om te beginnen is er de standaardset. Deze set bevat 8 stuks en bestaat normaalgesproken uit de letters: A, B, C, E, F, H, K en M. Ook is er bij de specialist een set van 12 stuks verkrijgbaar. Naast de 8 standaard letters krijgt u bij deze set ook de letters P, R, S en V. Wilt u graag een set die bestaat uit andere letters? Ook dat is mogelijk. Laat het vooraf wel even weten aan de specialist.

Met springbalken van hoge kwaliteit gaat u voor veiligheid

Vindt er bij uw manege binnenkort een springwedstrijd plaats? Springbalken van hoge kwaliteit zijn dan onmisbaar. Naast dat goede springbalken klasse uitstralen, zorgt u zo ook voor optimale veiligheid voor ruiter en paard. U kunt bij Heritage Products terecht voor diverse innovatieve en uiterst duurzame springbalken. Deze zijn te verkrijgbaar in standaard uitvoeringen, maar kunt u ook op maat laten maken.

Maak uw evenement compleet met springbalken en bijbehorende accessoires

Goede springbalken mogen natuurlijk niet ontbreken wanneer u een springwedstrijd gaat organiseren. Vergeet ook niet om kunststof hanghekken, onderhekken en planken aan te schaffen. Hiermee maakt u de hindernis compleet. Alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een evenement vindt u in het assortiment van de specialist. En heeft u advies nodig bij het aankleden van de springpiste? Neem zeker eens contact op. De specialist kan u er alles over vertellen.