Tuwallonie
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafel, banken of krukken: koop hier exclusieve houtproducten

Bent u nog op zoek naar meubels om uw interieur een boost te geven? Bekijk dan eens de exclusieve houtproducten van IQonya. Als enige en eerste biedt deze specialist meubels van jeneverbes, eucalyptus, ceder en olijfhout aan. U kiest uit een ruim assortiment boomstamtafels, salontafels, industriële tafels, eettafels, krukken en bankjes. Als u uw woning wilt voorzien van een uniek meubelstuk, zit u met een boomstamtafel goed. Het is mogelijk om deze volledig op maat te laten maken en doordat ze ambachtelijk worden vervaardigd, heeft u altijd een meubelstuk in uw woning dat niemand heeft. Heeft u voorkeur voor een bepaald onderstel of lak? Dat is bij IQonya zeker geen probleem!

Laat uw boomstamtafel volledig naar wens maken

Wilt u nieuwe meubels toevoegen aan uw interieur? Kiest u bijvoorbeeld voor een mooie boomstamtafel? Dan wilt u natuurlijk dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Kies daarom voor de specialisten van IQonya. Zij hebben jarenlange ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van tafels met een blad van boomstam. En wist u dat dit alleen gebeurt met duurzaam verkregen houtsoorten? Elk item dat wordt vervaardigd in de werkplaats van dit bedrijf is uniek. En bovendien geeft u hout met een mooie boomstaltafel een tweede kans. Wilt u een tafel op maat laten maken door IQonya? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Rotterdam.

Maak een afspraak en geef uw wensen voor een boomstamtafel door

Wat zijn uw wensen als u een boomstamtafel wilt laten maken? Kiest u voor prachtig olijfhout? Of gaat uw voorkeur uit naar jeneverbeshout van een specialist? Alle houtsoorten waarmee dit bedrijf werkt zijn duurzaam verkregen. De experts van IQonya luisteren graag naar uw wensen en maken voor u een boomstamtafel op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een salontafel of eettafel? En kiest u voor een licht of donker tafelblad? Er is van alles mogelijk bij deze specialist. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken in de showroom in Rotterdam. Dan weet u zeker dat er een prachtige boomstamtafel ambachtelijk voor u wordt vervaardigd.