Tuwallonie
Image default
Woning en Tuin

De beste garagepoorten in Westerlo

Meer dan ooit hangt de aankoop van een hedendaagse garagepoort samen met een weldoordachte keuze. Ze moet niet alleen letterlijk en figuurlijk perfect in het plaatje passen, maar ook stevig beveiligd en genoeg geïsoleerd zijn. Het is belangrijk rekening te houden met enkele specifieke installatieafmetingen, met het oog op de installatie van de opstaande rails, het trekveersamenstel en eventueel een aandrijving. We raden u echter sterk aan om die taak over te laten aan een specialist. We raden u graag Mevac uit de buurt van Westerlo aan voor de installatie van garagepoorten. Ze kunnen namelijk een beroep doen op meer dan 30 jaar ervaring. Bovendien werken ze uitsluitend met  hoogkwalitatieve materialen en garanderen ze bijgevolg ook een hoogstaande en onberispelijke afwerking. U geniet ook nog eens van vlijmscherpe een eerlijke prijzen. Bij Mevac zit u trouwens ook goed voor andere zaken, zoals hekafwerkingen en zonweringen.

Isolatie is belangrijk

Een klassieke poort is meestal niets meer dan een stalen plaat zonder enige vorm van isolatie en is bijgevolg niet bepaald energie-efficiënt. Maakt de garage deel uit van uw woning, dan is het uiterst zinvol om een dubbelwandige thermisch geïsoleerde poort te plaatsen die koudebruggen buitensluit. Het spreekt voor zich dat u het plaatsen van dergelijke poorten het best overlaat aan een expert op het gebied van garagepoorten. De garagepoorten van Mevac uit Westerlo worden gemaakt met een paneeldikte van 40 millimeter. Die dikte verhoogt de isolatiewaarde, wat op zijn beurt weer kostenbesparend werkt.

Ga in zee met de juiste specialist

De juiste specialist staat steeds voor u klaar. Aarzel dan ook niet om vragen te stellen over het aanleggen van garagepoorten bij Mevac uit Westerlo. Op die manier weet u zeker dat u uw ideale poort krijgt. Bovendien heeft een specialist veel aan nauw overleg. Het is uiteraard belangrijk dat de expert een zeer precies overzicht heeft van uw situatie en uw wensen en noden.

https://www.mevac.be/