Tuwallonie
Image default
Tuin en buitenleven

De beste Robomow-service vindt u hier

Bezit u een Robomow-grasrobot en zoekt u een specialist met een Robomow-service van de hoogste kwaliteit? Lees dan zeker verder, want in dit artikel gaan we u niets dan tips geven om de juiste specialist te kiezen. In België zijne er namelijk veel verdelers, maar u wilt uiteraard alleen in zee gaan met de beste verkoper. Iemand die alle kneepjes van het vak kent als het ware. Voor de grootste variatie aan merken en de beste Robomow-service moet u bij Alrobo zijn. Het bedrijf levert een kwalitatieve service is af en biedt u een jarenlange garantie aan bij elk product. U weet ook dat u zich aan niets anders dan kwaliteit mag verwachten want het bedrijf kan een beroep doen op meer dan 25 jaar ervaring!

Een Robomow-toestel beschikt over de nieuwste technologieën

Het is wellicht een droom van velen die in deze moderne tijden werkelijkheid is geworden: een Robomow-toestel is nu ook te bedienen aan de hand van spraaktechnologie. Zo kunt u probleemloos uw Robomow-toestel koppelen aan uw Alexa-device. Alexa luistert naar uw commando en geeft het door aan uw moderne grasmaaier. Het toestel is ook bedienbaar met een app, waarmee u bijvoorbeeld aangeeft tussen welke uren de automatische grasmaaier moet maaien. U kunt zelfs een weekschema opstellen en de maaigeschiedenis van het toestel raadplegen. We leven daadwerkelijk in de toekomst.

Bescherm de egels

U kiest het beste voor Alrobo voor een Robomow-service van de hoogste kwaliteit, dat staat buiten kijf. We willen u echter graag wijzen op een gevaar van de automatische grasmaaier. Tegenwoordig doen er meer en meer verhalen de ronde dat de grasmaaiers egels verminken of zelfs doden. We geven u enkele tips en dringen aan om ze nauwgezet te volgen. Aangezien de egel een nachtdier is, gebruikt u uw robotmaaier ’s nachts het beste niet. Kies daarnaast ook voor een toestel met een lage rand (<4,5 cm) met botssensor. Zo zijn jonge egeltjes toch iets veiliger. Veel dank alvast!

https://www.alrobo.be/