Tuwallonie
Image default
Woningen

De waardevolle hulp van een energiedeskundige in Menen

Als bedrijf de regie nemen over jouw energieverbruik is een hele opgave en daarom heb je het advies van een energiedeskundige in Menen nodig. Je moet je houden aan de overheidsvoorschriften en jouw andere verantwoordelijkheden niet uit het oog verliezen, terwijl je binnen een budget probeert te werken. In plaats van met die taken te jongleren, is een energiedeskundige in Menen gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw werkplek voor een zo hoog mogelijk rendement. Neem vandaag nog contact op met WH Vastgoedexpert om jouw energieprestatiecertificaat te krijgen. Zo wordt jouw bedrijf milieuvriendelijker en bespaar jij geld.

Waarvoor kun je een energiedeskundige inzetten?

Een energiedeskundige in Menen van WH Vastgoedexpert is een expert in het bereiken van de energiedoelstellingen van een bedrijf en kan die zelfs overtreffen met behulp van branchespecifieke kennis. Ze hebben een enorm inzicht in gebieden zoals energie-efficiëntie en hoe ze de meest kosteneffectieve oplossingen voor de stroomopwekking van een bedrijf kunnen gebruiken. Daarnaast helpen ze met het opstellen van een energieprestatiecertificaat, wat geïnteresseerden tijdens de verkoop van een pand laat aantonen hoe zuinig het gebouw is. Net als elke andere bedrijfsadviseur, is de belangrijkste prioriteit van een energieadviseur het besparen van geld voor de organisatie.

Een veiliger huis of kantoor

Jouw huis of bedrijfspand kan veiliger worden na een consult met de energiedeskundige in Menen. Verwarmingssystemen die fossiele brandstoffen, zoals stookolie of gas, als brandstof gebruiken, produceren ook koolmonoxide. Koolmonoxide is kleurloos, reukloos en giftig. Als jouw oven er te veel van produceert, kan jij en anderen in jouw huishouden er ziek van worden. Tijdens een energieconsult zal de technicus jouw verwarmingsapparatuur inspecteren en bepalen of deze in goede staat verkeert. Ze zullen ook de schoorsteen en ventilatieopeningen inspecteren om er zeker van te zijn dat ze goed ontluchten, waardoor de kans op koolmonoxide ophoping in huis wordt geminimaliseerd.

https://whvastgoedexpert.be/