Tuwallonie
Image default
Tuin en buitenleven

Uw zwembad verwarmen met de zon en verlaag uw energierekening

De zon is een natuurlijke bron van energie waar u elke dag op kunt rekenen. Daarbij is zonne-energie gratis en daar kunt u  van profiteren. Heeft u een zwembad of -vijver achter het huis of bent u de eigenaar van een publiek zwembad, dan kunt u met de zonnecollectoren van Blozoen uw zwembad verwarmen met de zon. Dat levert u een besparing op in energiekosten, maar ook een langer zwemseizoen. Deze collectoren zorgen ervoor dat uw water altijd exact de juiste temperatuur volgens uw persoonlijke wensen. Daarnaast gebruikt u bovendien een natuurlijke energiebron en dat is natuurlijk ook een hele duurzame oplossing.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De zonnecollectoren van deze specialist zijn rond en bol en kunnen op elk dak en in elk veld worden geplaatst. Dat betekent dat ze de hele dag door de zon beschenen worden. Ze bestaan uit een netwerk van verwarmingsbuizen waar uw water doorheen wordt geleid. De zon warmt dit water in de buizen op, zelfs op bewolkte dagen. De temperatuur van dat water wordt vervolgens vergeleken met de temperatuur van het water in uw zwembad of zwemvijver en een temperatuurregelaar bepaalt of er meer warm water bij moet worden gevoegd. Met behulp van de zon kunt u uw zwembad verwarmen op een milieuvriendelijke manier. Daardoor kunt u geld besparen op uw energiekosten, duurzamer worden én langer van uw zwembad gebruik maken.

Contact opnemen

Blozoen is een Belgisch bedrijf dat zonnecollectoren levert in heel Europa. Heeft u vragen over of u uw zwembad kunt verwarmen met de zon, dan neemt u gemakkelijk contact met ze op via e-mail of telefoon. Er zijn nogal wat factoren die een rol spelen en daarom is elk project anders. De medewerkers van deze specialist kunnen u exact vertellen wat er voor u mogelijk is en hoe dat te realiseren valt. Zo kunt u uw zwembad ook verwarmen met de zon en snel profiteren van alle voordelen.

https://www.blozoen.com/