Tuwallonie
Image default
Kinderen

Deze kindertandpasta maakt het tandenpoetsen leuk

Tandenpoetsen met kinderen kan soms een lastige klus zijn. Het is echter belangrijk dat ze leren om dit zelfstandig te doen. Op een bepaald moment kun je als ouder niet meer iedere keer helpen. Kinderen kunnen het tandenpoetsen echter niet altijd leuk vinden. Er wordt namelijk geadviseerd om twee keer per dag twee minuten te poetsen. Voor kinderen kan dit snel gaan vervelen. Toch is er een manier om tandenpoetsen leuk te maken. Met de speciale kindertandpasta van Fairytabs wordt tandenpoetsen een stuk makkelijker!

Handige kauwtabletjes

Veel tandpasta’s komen in een tube. Hier zitten vaak ook veel chemicaliën in die niet altijd goed zijn voor kinderen. Deze kindertandpasta is compleet anders. Het zijn namelijk kleine kauwtabletjes. Een kind kan er eentje in zijn of haar mond doen en er ontstaat genoeg tandpasta. Dit is een hele nieuwe ervaring die je kinderen waarschijnlijk erg leuk gaan vinden! Door deze tabletjes heeft jouw kind ook altijd precies genoeg tandpasta.

Geen scherpe mintsmaak

Veel tandpasta’s hebben een erge sterke mintsmaak. Voor kinderen kan dit echter vaak té scherp zijn. De kindertandpasta van Fairytabs is beschikbaar in twee verschillende smaken. Er is een milde mintsmaak met fluoride en een lekkere aardbeiensmaak zonder fluoride. Zo kunnen jouw kinderen zelf kiezen en hebben ze geen last meer van een vieze smaak in hun mondjes.

Maak tandenpoetsen leuk

Met de kindertandpasta van Fairytabs wordt tandenpoetsen een waar feestje! Vinden jouw kinderen twee minuten erg lang en gaan ze zich vervelen? Daar heeft het bedrijf óók een oplossing voor gevonden. Er is namelijk ook een tandenpoetslied van precies twee minuten. Jouw kinderen weten dan precies hoelang ze moeten poetsen en worden tegelijkertijd vermaakt. Hierdoor heb je in de ochtend en avond nooit meer last van zeurende kinderen die hun tanden niet willen poetsen. Bestel de tandpasta direct online en ervaar het zelf!

https://fairytabs.be/