Tuwallonie
Image default
Dienstverlening

Dozenhal

Je kunt bij Dozenhal diverse soorten dozen in België bestellen die je de volgende dag nog in huis zult hebben. Je kunt hier namelijk kiezen uit meer dan 2500 maten van het karton, waardoor de mogelijkheden enorm worden om een doos te zoeken voor jouw bestelling. Je kunt hier dus altijd terecht wanneer je op zoek bent naar dozen in België. Als je tussen de bomen het bos niet meer ziet en je het teveel keuzes vindt, schroom dan niet. Om contact met hen op te nemen, want ze helpen je graag met de zoektocht naar de juiste doos voor jouw doeleind. Om de maat te bepalen kan je op de website een aantal stappen volgen. Zo kan je op meten welke maat jij nodig hebt. Je wilt natuurlijk een doos waar het product goed in past, maar daarnaast moet het ook weer niet te groot zijn, omdat het dan kan gaan verschuiven. Samen met jou worden de dozen in België uitgezocht.

Ontdek het assortiment

Ontdek op de website van dozenhal.de de dozen in België die er allemaal te verkrijgen zijn. Wanneer je deze vandaag besteld kan je er zeker van zijn dat je de dozen de volgende dag in huis zult hebben, dat is nog eens ideaal! Wanneer je van plan bent meerdere dozen in België te bestellen dan kan je een offerte aanvragen en die ontvang je dan binnen een werkdag in je mailbox. Hierbij geef je aan wat de lengte de breedte en de hoogte van de dozen moeten zijn en daarnaast geef je aan hoeveel dozen je wilt gaan bestellen. Ook kan je op die manier in de voorraad zoeken en hoef je niet de gehele website af te struinen.

Offerte

Wanneer de offerte die je hebt aangevraagd hebt goedkeurt wordt de bestelling in werking gezet. De dozen die jij hebt besteld zullen voor je worden verzameld en doordat er wordt gewerkt met een eigen transport, zijn zij niet afhankelijk van de levering van een ander postorderbedrijf en kunne zij het dezelfde dag nog verzenden. Zo wordt het de volgende dag al bij je geleverd en heb je de dozen in België binnen een mum van tijd in huis.