Tuwallonie
Image default
Dienstverlening

Kies voor een stijlvol interieur met een mooie eiken vloer

Een eiken vloer maakt uw interieur meteen een stuk stijlvoller. Veel mensen kiezen voor modernere alternatieven zoals een gietvloer, pvc of laminaat. Maar vooral bij een klassiek interieur past eiken parket natuurlijk heel goed. Wat overigens niet wil zeggen dat u er niet voor moet kiezen als uw woonkamer modern is ingericht. In combinatie met eiken fineer plinten maakt u er een mooi geheel van. In combinatie met een sfeervolle inrichting wordt uw woonkamer een prettige plek om tijd door te brengen. Natuurlijk past een stijlvolle eiken vloer ook prima in uw slaapkamer, werk- of hobbykamer.

Gaat u zelf een vloer leggen?

Het is heel goed mogelijk om een eiken vloer zelf te leggen. Hiervoor is natuurlijk wel wat handigheid vereist. Want nadat u de vloer heeft geplaatst bent u er nog niet. Dan moeten ook de eiken fineer plinten nog worden aangebracht voor de perfecte afwerking. Online zijn instructievideo’s te vinden die uitleggen hoe u het beste een vloer kunt leggen. Als u dit nooit eerder deed is het misschien aan te raden om de kunst af te kijken bij een ervaren parketlegger alvorens met de vloer van de woonkamer aan de slag te gaan. Bestel in ieder geval altijd ruim voldoende vierkante meters parket. Er wordt immers bij het leggen het nodige materiaal verzaagd.

De begroting voor de nieuwe vloer

Bij Q-Floor in de regio Rotselaar kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw nieuwe eiken vloer. Wilt u daar ook eiken fineer plinten bij dan geeft u dat eenvoudig aan in uw aanvraag voor een prijsopgave. De levering van uw parket gebeurt zo snel mogelijk nadat u akkoord geeft op de kostenopgave. Wilt u advies over het onderhoud aan uw vloer dan kunt u daarover informatie vinden op de website. Maar contact opnemen om uw vraag te stellen is uiteraard ook altijd mogelijk. Meer informatie over het aanbod aan fraaie eiken vloeren vindt u op q-floor.com.