Tuwallonie
Image default
Auto's en Motoren

De renting van een wagen van het merk Tesla

Als je aan elektrische wagens denkt, is Tesla wellicht een van de eerste merken die bij je op komt. Dat is helemaal geen toeval. Het merk is namelijk een echte koploper als het aankomt op elektrische auto’s. Wanneer je bij de kortverhuur van een elektrische auto er dus zeker van wilt zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt, ga je daarom het best voor een Tesla. De renting van een auto van dit merk regel je eenvoudig bij Move2Green. Daar kan je bijvoorbeeld ook terecht om een bedrijfswagen te huren.

Welke modellen van Tesla bieden deze experten aan?

Kies jij bij de renting van een wagen voor een Tesla? Dan is het belangrijk om te kiezen tussen een van de verschillende modellen die het merk produceert. Als je een ruimere bedrijfswagen wilt huren, kies je het best voor het Model X of Y. Wie liever een lagere instap heeft en nog sneller op wilt trekken, kan ook altijd kiezen voor het Model 3. Bij de specialisten van deze garage in Sint-Lievens-Houtem hebben ze steeds verschillende opties ter beschikking. Op die manier garanderen ze een vlotte kortverhuur van een kwaliteitsvolle elektrische auto. Wil je eerder gebruikmaken van een andere formule van Move2Green om de auto voor een langere tijd te huren? Dan bestaat er ook het contract van vier jaar. Hierbij is het mogelijk om reeds na twee jaar een andere auto te kiezen. Zo rijd je altijd met een hoogtechnologische en elegante auto die volledig in orde is. Daarbij rijd je altijd elektrisch, wat ook nog eens het milieu helpt. Deze experten vinden het immers van groot belang om afscheid te nemen van fossiele brandstoffen om plaats te maken voor groenere alternatieven.

Maak een afspraak voor een testrit

Deze specialisten bieden een testrit aan als je geïnteresseerd bent in de kortverhuur van een elektrische auto. Zie jij het dus al helemaal zitten om een Tesla als bedrijfswagen te huren? Of wil je graag een andere wagen uitproberen vooraleer je het contract voor de renting tekent? Maak dan snel een afspraak bij dit autorentingsbedrijf.

https://move2green.be/