Tuwallonie
Image default
Vakantie

Maak kennis met de prachtige Tuinroute in Zuid-Afrika

Hoe u Zuid-Afrika het best ontdekt? Door een rondreis te maken langs de Tuinroute. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Langs welke hoogtepunten komt u tijdens een rondreis in Namibië?

Maakt u binnenkort een op maat gemaakte rondreis door Namibië? Dan merkt u bij aankomst direct dat het meer is dan een woestijn. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Wilt u tijdens uw roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika verblijven in luxe lodges of boven op het dak van uw 4×4 auto? De Big Five of walvissen spotten? Uw droomreis op maat boekt u bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.