Tuwallonie
Image default
Vakantie

Reizen zoals wereldleiders met een luxe vliegtuigmaatschappij

Een vakantie zonder zorgen, dat is ongetwijfeld iedereen zijn of haar wens. Maar, de reis naar de vakantiebestemming zorgt vaak voor stress, mede door de drukte op de luchthaven. U kunt dat ‘probleem’ omzeilen door te kiezen voor een luxe vliegtuigmaatschappij. ASL Fly Executive is zo’n luxueuze luchtvaartmaatschappij. Deze organisatie biedt exclusieve vluchten aan in luxejets, waardoor u geen drukte en bijgevolg geen stress ervaart tijdens uw reis van en naar uw favoriete vakantiebestemming. Lees hieronder meer over wat er is inbegrepen in zo’n vlucht en waar u naartoe kunt vliegen met ASL Fly Executive.

Een unieke vliegervaring met deze luxueuze vliegmaatschappij

De luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive ontvangt u bij de start van uw reis in de Protocol Terminal in Brussel. Deze ruimte wordt normaal gezien voorbehouden voor wereldleiders en staatshoofden. U kunt er rustig wachten totdat u op het vliegtuig mag. In de luxejet is er plaats voor maximum 30 andere passagiers. Op die manier bent u zeker dat u op uw gemak kunt reizen. U heeft bovendien bijna één meter beenruimte in plaats van 78 centimeter. Daarnaast kiest u voor een enkel of een dubbel zitje. U zit dus nooit naast onbekenden. Er is ook een persoonlijke drankenservice aan boord. Vlieg dus in stijl naar verschillende Europese toplocaties, zoals Ibiza, Cannes, Innsbruck en Bazel.

Neem contact op met de vliegorganisatie voor meer informatie

Droomt u al weg van deze unieke vliegervaring met luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive? Boek dan snel uw tickets voor de vakantie van uw dromen. Als u vragen heeft over de vluchten zelf of als u wilt meer weten over de verschillende bestemmingen, dan kunt u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. De medewerkers geven u graag meer informatie over het luxueuze vliegconcept. Geniet van uitstekende service vanaf het plannen van uw reis tot u weer thuis bent.