Tuwallonie
Image default
Woning en Tuin

Een matrassenwinkel in de regio Antwerpen kan u verder helpen

Weet u niet zeker of u beter op een hard of op een zacht matras slaapt? De juiste hardheid van een matras kan u overdag een uitgerust gevoel geven en nek- en rugklachten wegnemen. Vlakbij Antwerpen vindt u beddenwinkel en matrassenwinkel Dormex, hier staan de medewerkers voor u klaar om u te informeren over de verschillende soorten matrassen.

Proefliggen op een hard matras bij Dormex, de matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen

Vaak wordt er gedacht dat een hard matras beter is tegen rugklachten. Dit is een achterhaalde gedachte en is dus niet altijd het geval. Belangrijker is dat een matras uw lichaam ondersteunt op de juiste drukpunten en uw gewicht goed verdeeld wordt. Hoe stevig de matras moet zijn is per persoon verschillend en hangt af van uw eigen voorkeuren, gewicht en lengte. Vraag bij Dormex, de bedden-en matrassenwinkel net buiten Antwerpen, na of een hard matras bij u past. In een zacht matras zakt men meer weg en zal daardoor warmer aanvoelen als een hard matras. Bewegen op een zacht matras is echter lastiger. Hoewel een zacht matras vaak comfortabeler aanvoelt, zal een te zacht matras de onderrug vooral niet genoeg ondersteunen. Dit merkt u doordat u te ver wegzakt in de matras en de matras op die plekken geen verkracht meer heeft. Probeer zachte matrassen uit bij de bedden- en matrassenwinkel in de regio van Antwerpen.

Bezoek ons voor de perfecte matras

De matras die het beste bij u past is afhankelijk van uw slaaphouding. Slaapt u veel op uw zij, dan is het belangrijk dat de wervelkolom in een rechte lijn is. Slaapt u op uw rug, dan moet de matras zachter zijn op de plek van uw stuitje. De wervelkolom vormt dan een S-vorm. Waar de matras precies ondersteuning biedt is afhankelijk van uw gewicht en lengte. Er bestaat dus niet één perfecte matras voor iedereen. Dormex in Wuustwezel, de beddenwinkel bij Antwerpen, helpt bij uw keuze. Aarzel niet langer en bezoek onze beddenwinkel in Antwerpen!

https://dormex.be/