Tuwallonie
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist zet het pand dat u wil verkopen in de kijker

Heeft u ambitie om de woning of het appartement dat u wil verkopen beter in de kijker te zetten? Een vastgoedstylist kan uw positie op de vastgoedmarkt zonder twijfel verbeteren. Zij leggen de focus op de esthetische minpunten van uw woning. De aanpak van een vastgoedstylist toont aan dat het echt niet nodig is om uw pand volledig te verbouwen. De juiste (kartonnen) meubelen, woonaccessoires en decoratie accentueren de pluspunten van uw pand. Hoe meer positieve punten in het huidige interieur worden afgeklopt, hoe groter de kans dat potentiële kopers een bod gaan plaatsen. Bent u nieuwsgierig naar de aanpak van een vastgoedstylist? Lees dan snel verder!

Het concrete stappenplan van een vastgoedstylist

U begrijpt vast dat een lege ruimte een stuk minder potentieel heeft dan een netjes aangeklede leefruimte met stilistisch karakter. Een vastgoedstylist van IntraStijl weet perfect hoe u een pand sneller kan verkopen. Tijdens een eerste bezoek worden alle details opgesomd, van afmetingen tot persoonlijke smaak. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de sterktes van uw woning of appartement. Het zou namelijk jammer zijn om prachtige ramen of vloeren te verdoezelen. U krijgt een stappenplan met concrete tips van de vastgoedstylist in handen. Daarna kunt u zelf aan de slag of kan u ervoor kiezen om de samenwerking verder te zetten. U kiest de meubelen en decoratie (die trouwens volledig verzekerd zijn) dat u voor een bepaalde tijd wil huren en de vastgoedstylist doet de rest! Na de beëindiging van het contract, of van zodra uw pand verkocht is, wordt alles opnieuw opgehaald.

Leg meteen een afspraak vast met een specialist

Wilt u zelf een vastgoedstylist van IntraStijl inschakelen? Zij hebben ongetwijfeld de beste werkwijze achter handen om uw woning of appartement een stuk sneller te verkopen. Alles begint bij een interieur dat verschillende bezoekers aanspreekt. Stuur een e-mail of neem contact op met het bedrijf via telefoon.     

https://www.intrastijl.be/