Tuwallonie
Image default
Eten en drinken

Welke kant-en-klare cocktails zijn er te koop?

Heb je zin in een lekkere cocktail, maar heb je geen zin om alle ingrediënten in huis te halen en je cocktail zelf te maken? Koop dan lekkere kant-en-klare cocktails. Tegenwoordig kun je de bekendste alcoholische en virgin cocktails gewoon online bestellen. Bij BarBasille bestel je in een paar muisklikken een cocktail van het hoogste niveau.

De lekkerste kant-en-klare cocktails

Bij BarBasille te Izegem, in de provincie West-Vlaanderen, heb je keuze uit een ruim assortiment aan kant-en-klare cocktails. Je vindt er de Aviation, Bramble, Brandy Crusta, Drunken Monk, Eva, Long Island Iced Tea, Mai Tai, Looks Familiar, Manhattan, Martinez, Negroni, Sazerac, Screaming Orgasm, Vesper, Singapore Sling, The Smith en Frozen Margarita. De cocktails zijn verkrijgbaar in flessen, cadeauboxen of praktische portieverpakkingen.

Speciale cocktails

Zoals je hierboven kunt zien, vind je een aantal klassieke cocktails in het assortiment van deze cocktailspecialist, zoals de Mai Tai. Daarnaast vind je er nieuwe cocktails met een opvallende en vernieuwende smaakcombinatie. In alle kant-en-klare cocktails worden de beste ingrediënten gebruikt, waarbij de smaaknuances uitgeprobeerd worden totdat de verhouding van de ingrediënten perfect is. Voor jou als klant betekent dit alleen een geweldige cocktail die voor gemixt en van het beste niveau is.

Bestel online

Bestel nu je kant-en-klare cocktails van de deze gespecialiseerde cocktailbar online en verras je gasten met dé perfecte cocktails. Of bestel ze voor jezelf en haal lekker de zomer in huis. In enkele muisklikken heb je kant-en-klare cocktails besteld en binnen twee á vijf dagen heb je ze ook nog eens thuis geleverd. Het is ook een mogelijkheid je cocktails af te halen op een afhaalpunt bij jou in de buurt. Je cocktail krijg je in een fles, waaruit je tien porties kunt maken. Of je bestelt je favoriete cocktail in een portie. Dit zijn handige zakjes die een glas van je favoriete cocktail bevatten. Als laatste kun je kant-en-klare cocktails bestellen in geschenkverpakking, waarbij je vijf cocktails in vijf tubes krijgt die stijlvol verpakt zijn in een cadeaubox. Plaats vandaag nog een bestelling!

https://barbasille.com/