Tuwallonie
Image default
Bedrijven

Bent u al klaar om te investeren in vastgoed?

Staat u al in de startblokken klaar? Te trappelen? Te popelen? Vastgoed beleggen is een veelbeproefde en succesvolle manier van beleggen. Investeren in vastgoed klinkt lastig, maar dat is het vaak niet. De opties zijn vaak legio. U hoeft niet alle taken voor uw rekening te nemen, maar kunt ook vertrouwen op de kennis, het netwerk en de arbeid van anderen. U kunt uw geld ook laten beleggen. Beheerd vastgoed beleggen op lange termijn geeft u de unieke kans een tweede inkomen op te bouwen waar u nog jarenlang profijt van zult hebben. Een stabiel passief inkomen is de droom van iedere belegger: met vastgoed ligt het binnen handbereik.

Vastgoed beleggen bij een internationale speler van formaat

U kunt zelf investeren in vastgoed, maar u kunt dit ook beheerd laten doen, bijvoorbeeld door een bedrijf. Aan vastgoed beleggen bij internationale topspeler Center Parcs Vastgoed zijn talloze voordelen verbonden. Hier belegt u in het beste recreatieve vastgoed. U koopt een vakantiehuisje, dat ergens in Europa op een strategische locatie staat en verdient aan de verhuur ervan. Het bedrijf opereert internationaal en heeft een zeer degelijke reputatie. Beleggen in vakantiehuisjes is beleggen in een zekerheid: iets dat bijna gegarandeerd geld oplevert.

 

Hoe vastgoed beleggen werkt

De basis van investeren in vastgoed is niet al te complex. U investeert in een pand – in dit geval een vakantiehuisje – en gaat een overeenkomst aan voor 15 jaar. Gedurende deze jaren heeft u recht op huurgarantie: een uniek voordeel dat u ervan verzekert dat u altijd rendement zult krijgen, zelfs al zijn er weinig tot geen huurders. Daarnaast wordt het onderhoud en de exploitatie van de huurwoning voor de volle 100% door het bedrijf verzorgd.

Vastgoed: dat komt vast goed

Beleggen in vastgoed betekent beleggen met weinig risico en veelbelovende winstmarges. Vastgoed beleggen is het gulden pad tussen traditioneel beleggen en sparen in. Hoewel uw geld voor langere tijd vaststaat, behaalt u toch meer rendement dan op een spaarrekening.