Tuwallonie
Image default
Bedrijven

Een Krone tractor kopen in provincie Antwerpen

Krone is een landbouwspecialist als het gaat over oogstmachines en dergelijke meer. Je vindt van dit merk maaiers, harken, balenpersen, hakselaars en nog veel meer. Als jij op zoek bent naar een garage waar je een tractor of andere machines van dit merk kunt kopen in Antwerpen, moet je bij WVT Agri in Berlaar zijn. Zij hebben namelijk een ruim aanbod van dit merk en ook de nodige kennis om jou van advies te voorzien over welk model het beste bij jouw werkzaamheden past.

Een volledige service

De medewerkers van deze garage leggen je maar al te graag uit wat de verschillende voordelen zijn van elke type Krone tractor. Zo heb je bij dit bedrijf de keuze tussen gloednieuwe modellen van dit merk, maar kan je er ook voor kiezen om een tweedehands tractor aan te schaffen. Dat is namelijk de specialiteit en expertise van deze vakmensen. Ze kopen steeds tractors van hoogwaardige kwaliteit over van andere mensen en knappen deze vervolgens volledig op. Dat wil zeggen dat er een groot onderhoud volgt en de nodige herstellingen worden meteen uitgevoerd. Dit doen ze zodat jij in het aanbod steeds de optie hebt om ook een tweedehands tractor van hoge kwaliteit te kopen in regio Antwerpen. Door hun service lijkt het alsof deze machines gloednieuw zijn! Je herkent de landbouwwerktuigen van Krone aan hun typische gele en groene kleuren, en uiteraard ook aan de hoge kwaliteit. Je kan bovendien ook landbouwmachines huren bij deze garage, bijvoorbeeld wanneer je jouw eigen tractor binnenbracht voor een snel onderhoud, maar je werkzaamheden echt niet kunnen stilliggen nu.

Vind hier wat je zoekt

In het aanbod van WVT Agri vind je echt heel wat degelijke tractors en andere landbouwwerktuigen, van het merk Krone en nog veel meer hoogwaardige merken. Je vindt hier dus zeker en vast wat jij nodig hebt. Neem snel contact op met de medewerkers van deze garage in Antwerpen als jij een nieuwe of tweedehands tractor wilt kopen.

https://wvtagri.be/occasie-tractoren/