Tuwallonie
Image default
Bedrijven

Trouwen tijdens corona

Het plannen van een trouwerij is een proces dat veel tijd in beslag neemt. In bijzondere omstanidgheden zoals corona , is dit nog moeilijker geworden en dien je er nog meer tijd in te steken om er zeker van te zijn dat er niets fout gaat op deze perfecte dag. Je dient niet alleen rekening te houden met de locatie, aankleding, ceremonie en feesten maar dient daarnaast ook nog rekening te houden met de coronaregels. Al met al zal het veel tijd in beslag nemen en is het dus aan te raden om op tijd te beginnen hiermee. In deze blog geven we je hier verder uitleg over.

Waar moet je op letten?

Trouwen tijdens corona is geen pretje en al helemaal niet voor de bruid en bruidegom. Je mag maar een max aantal personen uitnodigen en overal dien je genoeg afstand van elkaar te houden. Gebruik maken van grote locaties is daarom aan te raden. Locaties waar veel mogelijkheden tot ventilatie zijn zijn hier ook een aanrader bij en zorgen ervoor dat de kans om corona op te lopen aanzienlijk vermindert, wat natuurlijk enorm belangrijk is. Kies er ook voor om kleine hapjes te bestellen in plaats van uitgebreide diners. Ook dit zorgt ervoor dat de kans om corona op te lopen enorm afneemt en dus zorgt voor een veiliger verloop van je bruiloft. Als laatste het feest, houdt het klein en nodig maar een select aantal mensen uit. Dit is natuurlijk vervelend maar je kunt er helaas niet veel aan doen in deze tijd.

Trouwjurken met een maatje meer

Net zoals bij kleinere maten trouwjurken, zijn er genoeg verschillende trouwjurken verkrijgbaar voor mensen met een maatje meer. Vooral de afgelopen jaren zijn trouwjurken met een maatje meer enorm populair geworden en zie je dat steeds meer ontwerpers deze jurken maken voor hun nieuwste collecties. Winkels en online webshops bieden dus voldoende keuze hierin en maken het een stuk makkelijker om tegenwoordig de perfecte trouwjurk voor de bruiloft te vinden.

Bezoek een outlet voor jurken grote maten voor een bruiloft

Outlets zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er onder andere outlets voor speciale designer kleding en andere dure merken. Voor trouwkleding zijn er tegenwoordig ook outlets en deze zijn door heel Nederland en België te vinden. Jurken grote maten voor bruiloft zijn ook hier makkelijk te vinden en kunnen daardoor tegen een zeer voordelig tarief worden aangeschaft. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je ver moet reizen om deze outlets te kunnen bezoeken, want ook bij jou in de buurt valt zo een outlet te vinden.