Tuwallonie
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze specialist verzorgt uw teambuilding in België tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een teambuilding organisator in België, Nederland, Luxemburg of Frankrijk? Dan is Corsendonk Support hét bedrijf voor u. Deze ontwikkelaars en organisatoren van activiteiten, coaching en trainingen zorgen ervoor dat uw medewerkers weer leren samen te werken en dat uw team hechter wordt. De activiteiten vinden plaats op hun eigen landgoed bij Turnhout, Vlaanderen, in de mooie steden van België of op een locatie die u zelf aangeeft. Daar krijgen de deelnemers uitdagende taken toegewezen die alleen kunnen worden opgelost door samen te werken. Deze specialist organiseert uw teambuilding in België tot in de puntjes.

Verscheidene opties om uit te kiezen

U kunt uw medewerkers motiveren en uw team verenigen door ze mee te nemen op één van de verscheidene activiteiten die deze organisator voor hen kan organiseren. Laat een city game voor ze organiseren en ze worden via gps door één van de schitterende Belgische steden geleid en krijgen onderweg opdrachten. U kunt ook kiezen voor een uitdagende treasure hunt en uw medewerkers moeten samenwerken om een speur-, foto- of oriëntatietocht succesvol af te kunnen ronden. Een escape room is ook altijd een uitstekende manier om uw team te testen en ze te leren beter samen te werken. Deze organisator uit Turnhout Vlaanderen regelt het voor u.

Turnhout of een locatie naar keuze

Corsendonk Support is gevestigd in Turnhout waar het een groot landgoed beheert dat alleen gebruikt wordt voor haar eigen activiteiten. Op dat landgoed staat ook een klooster, wat gebruikt kan worden bij slecht weer of bij bezigheden binnen. Heeft u zelf een idee over waar u uw teambuilding event in België wilt houden, dan is dat ook mogelijk en organiseren ze dit voor u op een locatie naar keuze. Er is maar weinig wat deze organisator niet voor u kan doen. Neem dus contact met ze op, bespreek uw wensen en u bezorgt uw team een onvergetelijke en bovenal leerzame dag.

https://corsendonksupport.be/

Gerelateerde artikelen

Een leuk familie-uitje: escape room in Amsterdam

De beste teambuilding activiteiten in België

Een magisch feestje met unicorn feestartikelen