Tuwallonie
Image default
Hobby en vrije tijd

Een café te huur voor overname in Antwerpen met kansspelen

Zoek jij een café dat te huur staat in Antwerpen voor overname, en wil je graag kansspelen aanbieden? Het kan allemaal als je NV Bastenie inschakelt. Dit familiebedrijf heeft vele jaren ervaring in de horecawereld. Zowel het vinden van een geschikt pand voor jou, als het helpen met alle praktische zaken bij de overname van je nieuwe café in Antwerpen, kunnen ze voor jou regelen. Daarbovenop hebben ze heel wat ervaring wat betreft kansspelen en caféspelen. Als jij dus graag kansspelen wilt aanbieden wanneer je een café hebt gevonden dat te huur staat, kunnen zij dit voor jou regelen.

Enkele voorbeelden van kansspelen

Door kansspelen aan te bieden in je café, zorg je voor heel wat extra vermaak voor je klanten. Het aanbod aan kansspelen van deze firma is zeer ruim, waardoor jij zeker en vast iets vindt dat jou aanstaat. Een bingo is een van de populairste gokautomaten en kansspelen in de regio. Het lijkt op een flipperkast, maar dan zonder flippers. Dit toestel bevat een aantal ballen die je met behulp van een trekker in het speelveld brengt. Naast een bingo-automaat, vind je bij dit bedrijf ook een One Ball. Deze toestellen bracht men oorspronkelijk op de markt als modern alternatief voor de traditionele bingo, en wanneer er plaatsgebrek is in een horecazaak. Elk kansspel heeft een eigen unieke doel, en als je daar meer informatie over wilt kan je steeds terecht bij NV Bastenie.

Kies voor een totaalpakket

Deze twee opties zijn echter slechts enkele voorbeelden van de vele kansspelen die je via dit bedrijf in Antwerpen kunt regelen. Ze helpen je in jouw zoektocht naar een café dat te huur staat voor overname, en alle mogelijke extra’s die jij graag wilt regelen ze ook. Zo kan je op dit bedrijf rekenen om de toestellen van deze kansspelen voor jou te installeren, en ook voor het onderhoud en eventuele herstellingen kan je op deze experten rekenen. Neem snel contact met hen op via www.bastenie.be voor meer informatie of om een afspraak te maken.