Tuwallonie
Image default
Hobby en vrije tijd

Een magisch feestje met unicorn feestartikelen

Ga je binnenkort een kinderfeestje organiseren en wil je het echt magisch maken? Dan zijn unicorn feestartikelen een goede optie. Het is hip en ieder kind vindt dit geweldig. De versiering is er in alle kleuren van de regenboog te vinden. En dat valt altijd wel in de smaak bij de kids. Deze versiering is ook prima aan te vullen met andere soorten versiering. Dat maakt het verjaardagsfeestje echt compleet. Het hoeft overigens niet alleen gebruikt te worden voor een verjaardagsfeestje. Wat je kind ook te vieren heeft, unicorn feestartikelen zijn ervoor geschikt om het een magische viering te laten worden.

Welke soorten unicorn feestartikelen zijn er?

Als je op zoek gaat naar unicorn feestartikelen vind je veel dingen. Slingers mogen natuurlijk nooit vergeten worden. Maar je kunt al beginnen met de uitnodigingen. Als je deze voorziet van een print met een eenhoorn, is het direct duidelijk wat het thema van het feestje is. Zorg daarnaast voor bekers, borden en tafelkleden in het thema en dan heb je een compleet feestje. Deze unicorn feestartikelen vind je bij Daily Style in de webshop. Je vindt er ook piñata’s, folieballonnen, cadeaudozen en zelfs een opblaasbaar eenhoorn luchtbed. Je kunt het gewoon online bestellen bij dit bedrijf en zij zorgen voor een snelle levering. Controleer wel even wat de levertijd per artikel is. Dat kan namelijk verschillen.

Nog geslaagder feestje met eigen creaties

Je kunt het feestje nog geslaagder maken door ook zelf dingen te doen. Zo kun je zelf eenhoorns maken met een ijshoorntje en snoepjes. Ook kun je ervoor kiezen om zelf unicorn sieraden te maken met de kids of om alleen de hoorn te maken. Een spelletje wat altijd aanslaat bij kinderen is eenhoorntje prik of rijden op een stok-eenhoorn. Er zijn dus allerlei mogelijkheden om het feestje magisch te laten slagen. De kinderen ervaren een onvergetelijk feestje en praten hier nog lang over na!