Tuwallonie
Image default
Banen en opleidingen

Studenten in opleiding bakkerij

Studenten in opleiding bakkerij/banketbakkerij

Functie

Voor klanten die actief zijn in de food sector, zijn wij op zoek naar studenten die momenteel een bakkerij / zoetwaren opleiding volgen die beschikbaar zijn op zomervakanties of schoolvakanties of weekends om het team van bakkers en banketbakkers te versterken.

Aanbod

Onze klanten zijn op zoek naar studenten die gemotiveerd zijn in de opleiding bakker / banketbakker, deze studenten kunnen verzorgen in het weekend en / of tijdens schoolvakanties.

In een goed functionerend team en een snelgroeiende industriële bakkerij krijg je een uitdagende baan.

Jouw profiel

Voorwaarde is dat je momenteel een opleiding volgt tot (hulp) bakker of banketbakker.

Ervaring is niet nodig. Zorg voor bijscholing op de werkplek.

Als student-bakker ben je verantwoordelijk voor het mengen van het deeg volgens de receptentabel en het schoonmaken van de broodlijn, waarbij je altijd focust op kwaliteit en veiligheid.

Als banketbakker kunt u verschillende producten, zoals snoep en chocolade, bereiden en helpen bij het bereiden ervan. Je bereidt allerlei soorten deeg, beslag en snoep.

U kunt ook mechanische hulpmiddelen gebruiken.

U neemt altijd hygiënische voorzorgsmaatregelen.

Je kunt in een team werken, maar je kunt ook zelfstandig en met voldoende nauwkeurigheid werken.

Versier het product na afkoelen (blok chocolade, sesamzaadjes, suiker, giet saus, …), verdeel het deeg in deegstukken, rol en vorm om de gisting te controleren, voorbakken, bak en verwijder deegstukken en patisserie, kies Ingrediënten (meel, gist, toevoegingen …) en ingrediënten om brooddeeg of deeg te maken, kneed het deeg en kneed het tot deeg, maak gebak (snijden, decoreren, bedek met een laag eigeel …), werkbank, schoon Gereedschap en ruimte en onderhoud hygiëne

BSO-niveau 3 Zoetwaren-Chocoladeverwerking-7e leerjaar, BSO-niveau 3 Brood, snoep en desserts

https://www.jobinhoreca.com/job/q/banket-bakker.html