Tuwallonie
Image default
Banen en opleidingen

Plaatser zonnepanelen

Plaatser zonnepanelen

Functie

Voor onze klant zijn wij spoedeisend op zoek naar plaatsers zonnepanelen. U installeert zonnepanelen op voet van een schema. Als denkbaar dicht u de zonnepanelen aan. U zorgt voor alle bekabeling. U werkt tezamen met een collega en draagt mee zorg voor een goede afwerking.

Aanbod

Onze klant is sinds 1989 een specialist op vlak van energie- en nutsvoorzieningen. In bevelschrift van de figuurlijk nutsmaatschappijen brengt brengt onze klant al 25 jaar gas, stroom, telefonie, buis en internet tot in de gebouw en situeren wij de meterinstallatie en de regelapparatuur. Daarnaast opvolgen ze de groene-energiesector op de voet. Onze klant plaatst sinds 2007 zonnepanelen, zonneboilers, spouwmuurisolatie, dakisolatie, cv-ketels, warmtepompen en installeert elektrische oplaadpunten. Na een geslaagde interimperiode, vormen u kans op een vast contract. Het betreft een job in dagdienst.

Jouw profiel

U heeft een cursus dakwerken genoten of gelijkwaardig door ervaring. U bent bereid te wensen werken op hoogte ( zonnepanelen ), dus u heeft geen hoogtevrees. U zal immers op daken en gebouwen werken. U teruggetrokken de nederlandse taal. U heeft bij claim een eerste werkervaring in dakwerken achter de rug. U bent een veilige werker. U bent een echte teamspeler, uw collega ’s kunnen op jou rekenen. Een industriële elektriciteitskast kwalificeren en rusten, werken aan : industriële elektrische verwarming ( convectoren, tracing,. . . ), het elektrische basisbestanddeel van installaties op zonne-energie kwalificeren

Bso 3de graad dakwerken – 7de jaar

https://www.nieuwejobs.com/job/q/zoek-een-job.html