Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

bijna niks is zo belangrijk

In een wereld waar bijna niks meer zo belangrijk is dan je uiterlijk spelen vele factoren mee. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan Social Media, platformen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Flickr. Maar ook de televisie, de mensen die we daarop zien zijn nou ook de zogenaamde voorbeelden waardoor we ons uiterlijk willen veranderen.

Doordat er tegenwoordig steeds meer wordt gekeken naar ideaalbeelden, word men geobsedeerd door wat men ziet. Ziet men een mooie slanke vrouw, met grote rondingen, lang blond haar, hoge hakken, een strakke dure designer jurk met dure sieraden, een dure auto op de achtergrond en een tas van Hermes, dan wil men dat ook. Het bedrog op foto’s, video’s en andere platen die men ziet online of op de televisie dringen door, en wort gezien als het ideale beeld van het leven. Slechts één foto hoeft er maar voor te zorgen dat men de totale werkelijkheid verliest en zich zodanig stort om het zogenaamde perfecte leven te hebben. Maar wat is het perfecte leven, veel geld? Een groot huis, dure auto’s, mooi haar, luxe, veel etentjes in dure restaurants. Men vergelijkt tegenwoordig alles met geld. Maar geld maakt niet gelukkig.

Vele mensen zijn van mening dat iemand die niet veel geld heeft om rond te komen, gelukkiger kan zijn dan iemand die veel geld heeft. Iemand die veel geld heeft en dus “rijk” is, wil erbij horen. Maar erbij horen is niet iets wat je eenmaal hebt bereikt als je over een miljoen beschikt. Het moet altijd groter, luxer en duurder. Door dat alles meer moet zijn, verlies je vaak veel vrienden, of zijn de mensen met wie je om gaat niet eens je echte vrienden maar zijn alleen vrienden met je vanwege al het geld en alle luxe waarin je je begeeft.

Plastische chirurgie komt ook vaak voor in deze wereld. En zelfs de mensen die rijk zijn, kunnen echt niet alles krijgen, ook niet doormiddel van plastische chirurgie. Een borstvergroting laten doen is niet altijd het geen waardoor je er mooier uit gaat zien, zo ook niet een ooglidcorrectie bovenoogleden.

http://faceland.nl/