Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Veilig trampoline springen

Veel kinderen vinden het geweldig om een tijdje trampoline te springen. Ze kunnen zich er uren op vermaken, het is goed voor de conditie en het uithoudingsvermogen en als ze klaar zijn, zijn ze moe en is het lekker rustig in huis. Genoeg redenen om er 1 aan te schaffen dus. 

Trampolines zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Een grote trampoline is niet voor iedereen. De meeste mensen hebben er simpelweg de ruimte niet voor. Dan is er dus een goeie mogelijkheid om er 1 een tikje kleiner aan te schaffen. Ze hoeven ook niet altijd buiten te staan. Als je in de tuin echt geen plek hebt, zijn er kleintjes te krijgen die ook makkelijk binnen kunnen staan. Zo kan je de kids ook bezighouden als het slecht weer is. ingraaf trampolines zijn een goeie optie als er genoeg ruimte voor is 

Veiligheid gaat natuurlijk voor alles. Denk er dus over na of je de trampoline in wilt graven. Zo kunnen de kinderen niet vanaf hoog naar beneden vallen. Er bestaan ook netten die om de trampoline heen kunnen. Het net wordt met palen omhooggehouden. De palen zijn bedenkt met foam zodat het geen pijn doet als de kinderen er tegenaan vallen. Dit is de meest veilige optie. Kinderen zijn best roekeloos en onhandig en er zijn veel ongelukken gebeurd doordat kinderen van trampolines af zijn gevallen. Een veiligheidsnet voor trampoline is een erg veilige keuze. 

Er zijn ook veel trampoline parken in Nederland. Dit zijn ruimtes die helemaal vol staan met trampolines met verhogingen en valruimtes gevuld met foam blokken. Je kan hier allerlei kunstjes doen en kinderen vermaken zich vaak voor uren. Je kan zelf ook een les trampolinefitness doen. Hier gebruik je veel beenspieren om zo vaak mogelijk snel te springen. Het is heel goed voor je uithoudingsvermogen en conditie. 

http://www.trampolines.nl