Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Eenvoudig vitamine verkrijgen

De zomer is weer tot zijn einde gekomen. Helaas, nu komen de wintermaanden er weer aan. Het heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Heerlijke feestdagen en een feestelijke jaarwisseling. Helaas zal tijdens de wintermaanden je lichaam wel wat harder moeten werken om net zo gezond te blijven. Tijdens de winter is de kans op een griepje veel groter. Je ziet ook veel mensen om je heen met een griepje en dat maakt de kans dat jij zelf de griep overneemt groter.

Je lichaam kan vooral extra vitamine goed kunnen gebruiken tijdens de wintermaanden. Maar het is niet alsof vitamines uit de lucht komen vallen. Behalve dat dat bijna wel het geval is. Vitamine D heeft als enigste zonlicht nodig om gecreëerd te worden in je lichaam. Maar wanneer je niet zo veel buiten komt dan kan een tekort voorkomen. Dat kan opgelost worden door de vitamines te slikken.

Je kunt veel van je vitamine kopen in online web winkels, je kunt ze in allerlei vormen krijgen. Maar normaal gesproken, dan hebben we het over de warme maanden, heb je geen extra vitamine nodig. De meeste vitamine zullen uit je eten komen. Zolang je gezond en gevarieerd eet, dan krijg je genoeg vitamine uit je voeding.

Elke vitamine is weer uniek en daarom hebben we ze ook van die prachtige namen gegeven. We kennen al de vitamines A tot en met K. We kennen inmiddels al dertien stoffen met de naam vitamine. Vitamine C zorgt ervoor dat je wonden beter genezen. Vitamine C heeft namelijk grote invloed op de bloedvaten. Maar pas op met vitamine slikken, door het extra te slikken heb je kans op een overschot. Een overschot heeft vreselijk nare gevolgen.

Naast vitamine voor het lichaam heb je ook pillen die helpen voor de geest. 5-HTP bijvoorbeeld is een pil die vaak wordt gebruikt bij depressie. Het heeft veel invloed op motivatie en emotie.

http://www.topvitamins.nl