Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Minibus huren

AAB Genva is gevestigd in Kontich en is uw partner voor verhuur van personenwagens, bestelwagens, minibussen, vrachtwagens, mobilhomes en aanhangwagens. Wilt u met een groepje vrienden, familie of kennissen samen naar een evenement en ziet u het niet zitten om met aparte wagens te rijden, dan is het wellicht interessant om een minibus te huren. Zo komt u allemaal tegelijk aan op de bestemming, kan u de kosten delen en bent u goed voor het milieu. AAB Genva verhuurt verschillende types minibusjes, al vanaf € 75 per dag.

U kan kiezen voor een volkswagen transporter, een ford transit in korte of medium uitvoering, of voor de mercedes modellen vito, sprinter of viano. Er is dus voor elk wat wils. Op de website ziet u meteen een overzicht van alle wagens met hun specificaties en huurprijs. Zo kiest u er in een oogopslag de minibus uit die het beste bij uw behoeftes past. Kiest u bijvoorbeeld voor de mercedes Viano, dan krijgt u een minibus met 7 of 8 zitplaatsen, een lederen interieur, achteruitrijcamera en een grote koffercapaciteit.

U betaalt dan € 154,88 voor 1 dag, met 400 vrije kilometers. Alle minibussen kan u ook huren voor een weekend, een week of een maand. De prijzen vindt u terug op de website, zodat u meteen kan kijken, kiezen en vergelijken. Heeft u toch nog vragen over welke minibus het beste bij u past? Dan helpt een medewerker van AAB Genva u graag bij het maken van de juiste keuze.

http://www.aabgenva.be/autoverhuur/minibussen