Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Touringcar huren

Je wilt voor een specifieke groep een touringcar huren, maar je weet niet goed waar je dat gaat doen. In de zomermaanden trekken mensen er massaal op uit in Nederland. Soms is dat voor een dag, soms voor een weekend en soms voor langere tijd. Zo gaan in juni traditioneel gezien massaal de basisscholen op schoolreis. Ik heb daar vroeger altijd ontzettend van genoten. Vaak gingen we dan naar de Efteling of de Beekse Bergen. Het schooljaar was zo goed als afgerond en je ging alweer naar het volgende jaar. Op de middelbare school gingen we bijvoorbeeld een weekend naar de Ardennen in België. De school moest dan elk jaar weer een touringcar huren. Het waren allemaal prachtige en onbezorgde jaren wanneer ik eraan terugdenk. Elders in het dorp waar ik vandaan kom bevinden zich een verzorgingstehuis voor bejaarden en ook een instelling waar mensen met een beperking wonen. Ik stond er vroeger nooit bij stil, maar ook zij gaan er regelmatig op uit. Zo gaat er wekelijks een groep bejaarden, rollators inbegrepen, naar het zwembad in een nabijgelegen dorp. Het is een hele onderneming en er komt een hoop bij kijken. Zo gaat er ook wekelijks een groep mensen met een beperking naar een grote kinderboerderij, waar ze de boel onderhouden en de dieren kunnen voederen. Een touringcar huren doe je dan ook bij een bedrijf waar je op vertrouwt.

Touringcar huren bij Noot

Een touringcar huren doe je bij Noot! Zeker wanneer het gaat om het vervoer van kwetsbare groepen. Deze mensen verdienen namelijk extra zorg en aandacht. Noot is een specialist op het gebied van het vervoer van ouderen of mensen met een beperking. Noot beschikt over aangepaste bussen en busjes. Comfort, veiligheid en klantvriendelijk staan bij Noot voorop. Noot zorgt voor een onvergetelijke dag waarbij er zorgeloos en veilig kan worden genoten. Wil je een touringcar huren voor een groep mensen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Noot.

Veel meer

Een touringcar huren doe je bij Noot uit Ede. Daarbij levert Noot taxidiensten en kan je er terecht voor het huren van auto’s. Voor het volledige aanbod en de prijzen is het raadzaam om de website te bezoeken. Een touringcar huren doe je bij Noot, en daarnaast hebben zij nog veel meer te bieden.