Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Auto verkopen? Dat kan vandaag en zonder kosten!

Vandaag gratis uw Auto verkopen ? Lees dan dit artikel door!

Uw auto verkopen binnen 1 dag is zeker mogelijk zonder daarvoor veel te hoeven inleveren op de prijs. U kunt de auto inruilen, verkopen aan een handelaar of verkopen via een advertentiesite. Allemaal leveren ze een andere prijs op en hebben ze elk zo hun voor- en nadelen. De ene manier is heel gemakkelijk en kost weinig energie. De andere manier is omslachtig en tijdrovend. Vaak is het wel zo dat geduld loont. Heeft u alle tijd en zeker geen haast om uw auto te verkopen dan is de advertentiesite de beste keuze. Wel levert het ook een hoop gedoe op waarbij er velen zullen reageren en willen onderhandelen over de prijs. Ook moet u er rekening mee houden dat men een proefrit wil maken, de auto binnenstebuiten keert en dat de auto ook overgeschreven moet worden.

Makkelijk verkopen en een goede prijs

Het kan ook allemaal makkelijker en zonder daar veel geld voor in hoeven leveren. Dan hebben wij het niet over het inruilen van uw auto maar over een autoveiling. De autoveiling is namelijk een nieuwe en slimme manier om in een klap heel veel dealers tegelijkertijd te benaderen. U meldt uw auto aan en daarmee worden 5000 autobedrijven gecontacteerd om een bod uit te brengen. Niet alleen zal een groot deel reageren en meedoen aan de veiling maar doordat het er zoveel tegelijkertijd zijn, neemt de kans op een goede prijs ook flink toe. Andere deelnemers zien wat het hoogste bod is en kunnen besluiten een nog hoger bod uit te brengen. Dit is een soort van spel die voor u altijd goed uitpakt. U bent namelijk niet verplicht om de auto te verkopen. Accepteert u het bod dan is de bieder verplicht de auto van u over te kopen. De bedenktijd betreft 72 uur. U mag dus 3 dagen over het bod nadenken. Doet u er te lang over dan vervalt het bod. Het kan dus zijn dat de koper geen interesse meer toont omdat het te lang duurt. Reageert u wel snel genoeg dan staat de verkoop vast en heeft u de auto verkocht tegen het hoogste bod.

Gratis en voor niets

Deze manier van verkopen kost u helemaal niets, daarom gratis auto verkopen in 1 dag. Zowel het aanmelden, als het ontvangen van het hoogste bod kost u niets. Ook wanneer de transactie plaatsvindt betaalt u niets. U krijgt het afgesproken bedrag in handen welke vergezeld gaat met het vrijwaringsbewijs.

Veilig verkopen

De auto verkopen op deze manier is bovendien een stuk veiliger. Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en worden regelmatig gescreend. De uitbetaling vind altijd direct plaats samen met het bijbehorende papierwerk. U krijgt green vreemde types bij u aan de deur zoals dat soms wel gebeurt wanneer u de auto verkoopt via een advertentiesite. Alle kopers zijn vertrouwd.

Wacht niet langer en probeer de website ‘gratismijnautoverkopen.nl’ zelf uit! U heeft niets te verliezen. De service kost u niets en kan alleen maar iets opleveren. De service is ook geschikt voor mensen die graag willen weten wat hun auto exact waard is en waarvoor ze hem direct kunnen verkopen.