Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Klussen

Veel mensen besluiten met deze extra tijd iets nuttigs te doen. En verreweg de meeste daarvan doen dat in de vorm van klussen in en om het huis. Dat betekent dat ze alle klusjes zijn gaan doen die al tijden klaar stonden voor de quarantaine, maar ook dat er nieuwe klusjes bij zijn gekomen. Best wel logisch ook, want nu we allemaal zoveel thuis zitten, vallen er ineens veel meer dingen op. Waar je normaal meer dan de helft van je dag buiten je huis spendeert, zit je nu gewoon echt het overgrote gedeelte van de dag thuis. Niet gek dus dat we dat huis er spik en span uit willen laten zien.

Dit kan op veel manieren. Veel mensen klussen in de vorm van laminaat leggen of een nieuw laagje verf op de muur plaatsen. Dat is op zich niet heel veranderend aan het uiterlijk van de kamer en zijn daarom vaak klusjes die echt nodig waren in plaats van die mensen doen om de tijd te verdrijven.

Daarnaast zijn er mensen die het hele meubilair gaan vervangen. Ze shoppen online voor mooie meubels en brengen de oude meubels naar de milieustraat. Geen wonder dat er zulke lange rijen staan, die tot wel 3 uur kunnen duren. Dit is echter best wel zonde, want er is nog een andere optie waar men voor kan gaan.

En dat is het pimpen van het huidige meubilair. Door de meubels die er al zijn mooi te maken, bespaar je geld en heb je iets leuks te doen. Met verf voor leer kun je bijvoorbeeld de bank verven. Dan heb je voor de paar euro die de verf kost, een compleet nieuw ogende bank, waar je ook nog eens veel lol in heb gehad om het te maken. Twee vliegen in een klap dus.

 

https://www.deleerverfwinkel.nl/