Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Auto verkopen in slechts 24 uur

Snel uwe auto verkopen? Dat doet u natuurlijk bij Besteautobod.BE! U zou gek zijn als u uwe auto voor minder zou verkopen. In minder dan 24 uur kunt u uwe auto verkopen voor de hoogste prijs. Wilt u hier meer over weten?

Uwe auto verkopen binnen 24 uur

Bij Besteautobod.BE kunt u eenvoudig binnen 24 uur uwe auto verkopen. In minder dan 5 minuten heeft u uwe auto aangemeld. Het aanmelden kost u niets en verplicht u tot niets. Zodra uwe auto in de veiling komt te staan dan worden alle aangesloten autobedrijven hiervan op de hoogte gebracht en kunnen vanaf dat moment gaan bieden.

Het bieden op uwe auto

De aangesloten autobedrijven zijn allemaal erkend en vooraf gescreend. Hiermee kunnen wij de kwaliteit hoog houden en u de beste service en prijs bieden. Voor de bedrijven is het bod in beeld en kunnen hun eigen bod ophogen. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogst behaalde bod aan u voorgelegd. U bent vrij om te doen met het bod wat u maar wilt. Wanneer het bod u aanspreekt dan kunt u direct uwe auto verkopen. Wanneer het bod u niet aanspreekt dan hoeft u niets te doen. De auto verkopen is namelijk niet verplicht.

Geen kosten maken

Bij Besteautobod.BE maakt u geen kosten. Zowel het aanmelden als het ontvangen van het hoogste bod zijn zonder kosten. Ook wanneer u het voorgestelde bod interessant vindt en daarvoor de auto wilt verkopen dan kan dat zonder kosten! U betaald dus nooit iets. U kunt dus gratis uwe auto verkopen.

Aanmelden van uwe auto

Via onze website kunt u eenvoudig uwe auto aanmelden. In de meeste gevallen heeft men slechts 5 minuten nodig om alle gevraagde informatie in te vullen. Na het invullen worden de opgegeven gegevens nogmaals gecontroleerd door onze ervaren automakelaars welke de auto vervolgens in de veiling plaatsen. Zodra de auto online staat kunnen de autobedrijven beginnen met bieden. Uwe auto komt overigens anoniem in de veiling te staan. Alleen wanneer u akkoord gaat met het voorgestelde bod dan worden de gegevens uitgewisseld om de communicatie te vereenvoudigen.

Gratis uwe auto verkopen? Kom dan naar Besteautobod.BE en vul uw gegevens in. Binnen 24 uur weet u precies wat uwe auto waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. Geen kosten en geen risico.